Wednesday, September 30, 2009

kemudahan awam, dijaga bersama.

Kami meminta anda supaya tidak meletakkan kaki atau bagasi di atau kerusi hadapan bagi menghormati penumpang-penumpang lain. Sila gunakan rak bagasi atau rak - rak di atas bagi menyimpan bagasi anda.
bagaimana pula dengan kaki lenguh saya? nk letak mana?
ish kalo xknal xkn la nk letak kt seat dpan? haha, dasar kurang ajaran tul. haha



2 tahun 6 bulan duduk putrajaya, semalam baru ada peluang naik ERL, sbb nak kejar masa. sapa sanggup g KL dlm pukol 6 petang naik keta? haha.

rm9.50 untuk tak smpi 15 minit duduk, dan tak sempat nak mengantuk (konon).seat biasa-biasa je, sbb tu letak kaki kt seat depan. lagi selesa seat bas rapidkl E1 KL - Putrajaya, rm5 pergi-balik. cuma erl tak payah berebut. lagipon aku on the way ni piyet, kaki sakit sengal, penat, baru balik kije lak. eleh, byk alasan.

oh lagi satu, peluang nk jumpa pramugara kacak, adalah tinggi. kah kah. tp nak ke die pandang perempuan duduk cara xsopan mcm aku? ngee.

tetiba rasa macam nak letak kaki kt atas meja macam bos-bos. eh tak tak, kat opis lain, meja tinggi. hahahaha.

ok bai.

2 comments:

busyuksayang said...

sungguh kurang sopan tapi sgt nikmat kan...hahaha!!!

akiss said...

kuh kuh kuh. mmg lega taw kaki lenguh. hehe