Wednesday, September 16, 2009

Lelaki Kucim.

pagi yang bagus, sebab...

bukak-bukak pintu ada anak kucim yg comel, kaler puteh campor koko. mata nk biru kelabu kot. siket punye mengada aku merengek nak kucim ini, aku sukaaaa sgt anak kucim yang sebaya ni. alahai-alahai. geram btul. aku suke sgt-sgt kucim, tp i am not allowed to bela kucim.

dan, siyes aku pelik orang yg takot kucim. mcm mengada pon ada, oh kamon la! sedangkan kucim tu bukannya xpasal-pasal nk gigit cakar kau. hahaha. mcm hari tu, aku dh pegang kucim aku pegang si pentakot kucing, farrah. haha. die sound aku sbb pegang die pas pegang kucim, pastu aku sound, "weh, itu kucing, bukan b@#*, Nabi pun sayang kucing ko taw" hahaha. mulot lancang kuning. i am sorry.

klu nk ikot sejarah, aku pernah je kena cakar kat muka ngan kucim aku. masa tu aku nk ciom die sebelum aku balik kampung. menangis aku masa masa tu, habis hidung aku calar balar. pedih xleh nak kata. balik kg semua orang ejek. haha.

tp smpi skg, aku ok je ngan kucim?

cuma ada lah, sorang ni, aku panggil "Lelaki Kucim". susah btul aku nk lupa. semalam dah tersentap sbb die msg.

shhhuh shhuhh. pergi main jauh-jauh. jangan nak add fb aku. shuuhhh shuhh.

ok bai.

*gedik je kucing jadik kucim.

9 comments:

N.Q.R said...

wei..jgn samakan ko dgn org.. hehhee.. aku salah sorg xsuke kucing..aku suke tgk kucing yg lawa.. tapi aku xsuke kucing.. err.. ko paham kan? tp aku bukan jenis yg menjerit terpekik terlolong kalau nampak kucing.. itu mmg mengada.. aku jenis yg sedap2 aku layan nasik goreng ayam mamak style.. tetibe ada kucing gesel2 kat kaki aku.. itu aku mmg hangin... :)

akiss said...

haha. ko xuke eh?? haha. sebbaik bukan jenis yg terpekik terlolong. aku nyampah yg tu je.

aku kalo yg tibe2 gesel kt kaki tu aku pon terkejok. haaaaaahahhaa. ok ok.

Kap said...

tp kau belum jumpa kucing takut sampai menangis, kan??
nangis sampai merajuk tak nak pergi kelas?
tak nak bercakap dengan kau sampai bila-bila?
pernah??

sebab aku pun tak pernah ;)

Kap said...

miowwwwww..

akiss said...

encik kap. aku rasa kau th lapar ni. hahahaha, miaaaaw

busyuksayang said...

jgn akisss...akak takut kucing :D

akiss said...

ohhh. ini x sama la ni. bab selera sama. xpa xpa. geng ngan farah. hehe

e-zul Iswhat said...

ade je mmber aku yg takut kucing smpai bole menjerit.

tapi aku tau dia tak mengada since muka dia mmg nampak takut. macam nampak hantu raya. haha~

akiss said...

hahaha. siyes, tummg takot btul tu. misti ada sejarah hitam. hahahaa