Tuesday, September 15, 2009

groupbase, damansara dan ex-dat.



ok ok. ini entri penjelasan. cis, jgn suke bergosip. gambar itu hari bukan skandal terbaru la. itu la Mohd Sahaminan, klasmate masa di poly dulu, die ni yg paling kuat buat bunyi cicak bila jumpa aku. haha. dan sgt pemalu, suka aku ngorat kau ni Minan. haha. dah ensem ye ko skg, kemain ko skg, makan beras apa? haaaa hahaha. mcm nk masuk minang je kau ni. huhuhu.

ok, sabtu itu ari ada reunion kecil-kecilan ex-DAT. aduh. gile syiok lepak ngan dorg ni taw. rimdu gile. teringat zaman2 nakal kat dlm klas dulu.

harap-harap program kite jadik la kan tahun depan? takisah la wat ktne pon. huhu. byk lagi gamba di FB.



kalo kt sedim mcm dulu pon ok gak, gile bes main "fire-fire air". haha



oh, Maxcess Corp. ai mis yu la kiki, rugi aritu ko kije taw!



rimdu dok dlm library, bukan carik buku, tp mengusha abg ensem, tp bukan kau la kiki. haha.



ini masa konvo." eleh, aku punya spek lagi glemer la Jabbe" kah kah kah. tapi, 'kebaya konvo' agak2 nya muat lagi tak. hummm...

ok bai.

rindu zaman belajar, tp malas nk sambung belajar. balqis...... balqis. rimdu juge skandal-skandal lama. eh mana da. haw haw.

7 comments:

Kap said...

sila upload lebih banyak gambar kau bersama spek hebat itu ok :)

akiss said...

hahaha. spek hebat xleh byk2, takot paris hilton dengki. hahahahah

busyuksayang said...

sweet jer cik akiss pakai baju putih ya :)

akiss said...

cuwit eh. hehe. tp tataw muat lg ke tak. masa tu kurus gile. hehhe

ezzati said...

spek mahal tuuu..hehe

JaBBe (0122795702) said...

adoi..
adoi..
aku taw ko paling hot time ni ahahahha

akiss said...

eksekius me? aku ke paling hot? haaaahaha