Thursday, October 22, 2009

Mawar Pudar Warna??



eleh, tahu lah tiada abjad F di situ, haha.

ok malam tadi g karok di metropoint. 2 jam rm31.20, sgt murah la kot. cuma yg x best aku kecundang pada separuh masa pertama, suara pecah.

gile sakit tekak. tu la, suka sgt lagu jerit2 kan, ramli sarip la contoh. lagu slow pon aku rock kan. bayangkan lagu Kasih - Hetty Koes Endang di rock kan. kool.

dan paling tak kool, ketiadaan ahmad nikon menghasilkan gambar-gambar berimej Halloween spt di bawah. samar2 je. haha.

dan paling tak boleh belah, si Farrah dan Aket cuak bile aku nyanyi Gadis Bertudung Putih - May. intro die agak ngeri la kan. uhuk uhul. jgn tanya knp dan sejak bila aku layan rock kapak ni.


mata empat dan mata enam, see?



peh tu, humm..aku suka suara dayangku intan, baru dgr kat radio lagu aku insan biasa. aku tataw pon lgu tu ttg apa. tp bila video klip dia, siyes tekejok!. lagu pasal "mawar pudar warna". ngeee.

dan, berapa ramai kah "mawar pudar warna" di flet hijau???

isu nya di SINI. dem. kenapa tak panggil "flet BLUE" terus. hahaha.

ok bai.

*kak iza terlepas sebab dah berumur 26, ngee. hhaaha. Nauzubillah. mintak di jauhkan la dari gejala tersebut.

9 comments:

reena said...

Hi,

Flat hijau tu dekat dgn rumah sewa i. Hehe. Flat tu mmg femes dgn maksiat dr dulu lg..

akiss said...

hai reena,
itula, mmg dh lama, sy pon tgl situ. slalu je nmpk kt parking tu bercengkerama. haha

Anonymous said...

apakah zaiton sameon itu anda?









lelakisesuxx.blogspot.com

akiss said...

mana zaiton sameon, mana?

ezzati said...

kalo karok mmg best lagu kapak2 ni..hehe

Kennee said...

Hmm... 1st time dengar citer ni... Btw, dah nang dan klik klik... ^^

Kap said...

kenapalah kau selalu pergi tempat aku dah pergi daaa?? :)

akiss said...

ezzati, btul3. hahaha

Kennee, now you know. thanks, i pon dh klik2 ur's

Kap, yaka? lenkali jom terserempak. hahaha

busyuksayang said...

mawar pudar warna tue...tak tahan *lariiiii*