Thursday, October 29, 2009

nak carik pengganti...



kpd canonians, canon eos 7d dh kuar, klu xsilap awal oktober itu ari. kot? ke ada yg dh beli?
haha.ok ini overview nya.


yg bestnya, kite boleh tambah aksesori WFT-E5 yakni aksesori WIFI, ya, WIFI untuk senang canonians upload hasil tangkapan terus ke pc dan zass ke fb....belog segala. Gila lah!!! harga pasaran dlm rm6+++ dan ++++. haha. ada yg kata lebih kurang eos 300d dan eos 5d. umm. aku no komen. tataw sgt psl canon. g tgk full review di WEBnya ya.

eleh, but i am not Canonians, even Ahmad Nikon dirampas (atau dicuri) orang, I Am Nikonian, xkan tergoda dgn abg2 canon. dan sedang berkira-kira nak carik pengganti. doakan aku murah rezeki, boleh la amek gambar Puan Farrah dan Puan Noorliza nanti.

ok bai.

8 comments:

Hannani Kamal said...

aku mendoakan ko boleh dpt ini canon!
tapi curang ah ennnn dulu nikon skrg canon la pulok. eh skarng ?.........
masin mulut aku..

busyuksayang said...

sian adik kan...sabar ya...Tuhan selalu bersama dgn mereka yg bersabar...ada la rezeki nak dpt yg baru nanti :)

akiss said...

No nani, no. Ai xkan pilih canon. Haha. Thanks kak, amin. Hmm..byk tul dugaan tahun ni.

SUXX said...

berapa harga diri kamera ni? kenapa aku asyik dok minat n setia ngan Nikon je. blh bantu?


#Belia buntu.
-Pasir Salak.-

akiss said...

Hai belia buntu. Aku pun sama, saje buat review canon. Haha. Hidup nikonian!

Kap said...

canon, delighting you always..
like mr. R..
huhuh..

Syima Syaz said...

nikon much2 better....
saya try canon FREE (ada lagi takmo pulangkan) tapi cam...hmmm......

nikon gak yg best!best sgt!!

akiss said...

of kos. hehehe. setia dgn nikon =)