Sunday, November 1, 2009

Suri - Through My Window!

pagi ahad ni bekpes di dserambi. alahai sape dok area sini taw la kot. ke xcukop femes lg? hehe.

then aku ternampak, xla ternampak ekceli, ada budak somellllllll ala-ala suri dok di sebelah luar. so, melalui tingkap aku paparazi suri look a like ini. hehehe. see.. somel kan? kan? kan? aww aww.



minum milo panas kaw, mcm org dewasa!



eleh. pki baju wonderpet!



tunjuk 'that was goooodddd' pas disuap nasik lomak!



hai kakakrazi!

bapak kpd budak ini jgn saman sy yeeee...

ok bai.

*siyes benci through my window versi budak AF.

10 comments:

xurra chomei said...

wakakakak..sape plak suri nih???

akiss said...

suri look alike. hahaha. comel siot anak org ni!

N.Q.R said...

semalam aku g umah pak ngah aku..sbb nak g antar dia kawen semula setelah mak ngah aku meninggal tahun lepas.. hurm.. itu bkn ceritanyaaa.. cerita nya adalah anak sedara aku.. iaitu cucu pak ngah.. nama apa ntah aku dh lupe.. sbb aku br pes time jmpa dia.. muka ala ala suri.. seyes aku tak tipu (atau perasaan aku sahaja?)hehehe..malang sekali aku xsempat nak snap gmbr kerana cik suri msia ini light2 mood dia.. umur setahun lebih..bila aku ckp kat mak dia muka anak dia mcm anak tom cruise.. ko tau apa mak dia ckp? isk!muka n darah jawa...dikatakan muka anak tom cruise?hehehhe.. insyaAllah..sambut menantu ujung mnggu ni..aku snap gmbr cik suri msia itu okeh?

akiss said...

cucu pakngah ye. ok, wat the fish muka n darah JAWA??! hahaha. tom kurus mana laaa tu. hahah

hujung minggu ni eh! orait-orait! sukanya..

eh, nk tgk gamba qaisyya dan qayyum juge =)

Kap said...

kiss, muka aku pun macam Suri ;)

busyuksayang said...

she's so cute :)

N.Q.R said...

oh..one more thing..rambut bdk ni mcm rmbut kita kecik2 dlu kan?;p yg depan nak tutup jendul kata mak aku

akiss said...

kap, tang mana? gigi? kuku? hahaha

kan kan kan kan kak jue? hehehe

akiss said...

hahaha. btul btul btul Qis. stok macam letak mangkok pastu potong. aku nak carik gmaba lama aku nnti. hahaha

N.Q.R said...

mana letak mangkuk.. letak tempurung la...kat kampung2.. hahaha!nak jimat... mak aku potong sendiri je kat umah fridge aku