Friday, October 16, 2009

Party Buih Beday di Tgh Malam : Part II

oke, ini adalah entri ke 500, ya tahniah cik akiss. hehe. umm..err...semalam, g tgk Cloudy With A Chance Of Meatballs, dgn Kak Atma dan kawan lelaki budak opis.. hehe. ok, best. byk benda pelik hahaha. perang dengan makanan. haha. b

balik dari alamanda, dlm kul 12 lebih, ada pulak sambutan beday. anjuran Aket dan Kak Iza untuk kami yang lahir bulan 9 & 10. kebetulan beday Nana semalam, epy belated beday kepada kami.



24 tahun, 25 tahun dan 24 tahun.



ini hadiah dari aket. teddy bear kurus mewakili Farrah, Singa mewakili Akiss dan Bear Chubby untuk nana. sgt sesuai.



so skg, Singa tu menggambarkan aku garang macam Singa la? hahaha.
ye, xpe, mmg garang, biar la garang dari gedik, getek, galak. ahhahaa.



walau kau lupa buang tanda harga,
tp ada kawan baik spt kamu-kamu sgt tak ternilai taw. tsssk. cewah.



dan, pada pagi ni, my Nge-Nge dah selamat sampai utk join the klub di opis. ok semak gile dah kawasan smpi terpaksa tunjuk dgn anak panah kedudukan Nge-Nge. hahaha

ok bai.

4 comments:

busyuksayang said...

sungguh comel si cik Nge Nge ittew :)

Leen said...

Wah! sungguh hebat koleksi ko..aku pun nk wat gituw lah... bg semangat nk g kojo skit.

Kap said...

singa :)

IMCurtain said...

Hello bloggers,

Looking for the perfect place to promote your blog?

-> Attract more people to your blog, connect with other bloggers and more!

It's totally FREE for all!

Just click on the 'Tutorial' button if you not sure how to use it.

Join now: Connecting Bloggers

Happy blogging!