Wednesday, October 28, 2009

selamat pagi cikgu!

semalam aku kuar ofis awai, bikos nak jumpa 'member ketat' yang penah jadi musuh ketat dlm kelas selama 3 semester dan akhirnya pada hari terakhir di poly, kami sama-sama menangis mintak maaf dan akhirnya die bagi aku takhta dengan berkata "kau teruk kis, aku xpernah jumpa perempuan yg takde perasaan dan hati kering macam kau."

pjg gile pengenalan.

oh ye, aku admit. 3 semester aku pulau die. invisible terus dlm kelas tu.

humm. tp dh kawan balik dah. tu la, perangai mcm budak2 je kami. die ni lain sket, klu jumpa aku suka pukol aku, bungok ganas. haha. arh rindu zaman overnight kt pulau smpi pagi dan naik feri terawal jam 6 pagi.

ok dh abis merepek. dah layan gambar.



lautan kentang.



single n available. nak berkenalan?



percubaan pertama self timer.
amek gmba ngan cikgu kena skema.



senyum kerang. ntah bape kali percubaan self timer, ini je yg terbaik.



"masa ni mummy tgh mengandungkan kau 4 empat bulan, masa ni mummy hantar Uncle Wan kt Klia " konon dialog 10 tahun lagi bercerita kt anak. buduh mcm mengandung je baju aku. kah kah kah. yer kot, mengandung kentang.



kecuali kasut ni je xskema.



ok masa ni mmg rindu Ahmad Nikon sbb banyak gile gambar tak jadi.

ha, die ni sapa dapat mmg baik punya, dh la kiut miut, pastu dh la cikgu, pastu kan, die masa kt upsi ada amek klas K.hidup, menjahit, memasak, segala boleh. hahaha. so smlm, die ada pesan.

"kis, kau kalo xde 20k toksah pinang aku. aku dtg ngan pakej ok."

what the fish!!! blah la weh! blah blah. ok sapa2 yg berkenan, kontek aku, emel pon boleh aku bg no.hp. haha.

ok ini video aku edit bod-bodo pg tadi kat umah. yer aku dtg opis lmbt sbb ada urusan bank. konon nk nk g kul 9, tp...bgn kul 10. ape ke hel.



video tu amek sendiri taw, tp dh tentu bkan kapal si wan. hehe. nk tgu airbus xlalu-lalu. best best best lepak situ!

ok bai.

5 comments:

Didi Nadhirah said...

aqiqis ak nak..ak suka pakej lengkap ni ty die leh hutang tak...ak nk wat loan dulu hahahhaha

akiss said...

hahaha. siyes? die dh la kenal ko, aku ckp kang. haahaha

Didi Nadhirah said...

ha kenal ke...ak pun tak knl die.....ak desperate dah ni dh tua hahahha

akiss said...

hahaha. ko jgn didi. 25 muda lg laa. haha

Didi Nadhirah said...

ye ye kite muda hahaha