Monday, November 9, 2009

cheapsale.

murah je. dengan rm1.80, korang boleh tengok pose murahan lurah dada fasha s%&*3 . ish. aku mmg xbleh blah dgn harian metro ni. mcm ni la cara media cetak tempatan nak kasik laku.

cis. murahan. dua-dua murahan. perempuan itu, surat khabar itu.

ewwww.

dengan gambar kau macam ni, timba datang berlumba-lumba la kan? aha aha ahak.


ok bai.

*tak ingat bile last aku beli paper. ini pon curik di kedai mamak.

7 comments:

cik putri said...

AGREE.....

busyuksayang said...

sumpah..dia sgt murah!! damn

Jard The Great said...

ouch.. ehehe.. anti-fasha ke?

akiss said...

hehe. thanks cik putri =),

kak jue, tu la. haih. mmg sengaja je die ni. mluat.

jard the great, mmg la anti, tp, ni mcm dh melebih2 hahaha.

Kap said...

itu dada ke?? ;)

akiss said...

Tak. Itu bulu dada. Haha

Lady RoRa said...

fasha ni.. xboleh blah aa. tunjuk je la.. alang2 kan, haha.

oh, maybe she likes to tease.. haha.