Monday, November 9, 2009

cik gigi!!! cik gigi!!!

tsssk. ughh. siyes. dah seminggu ni. aku sabar, sabar...sabarrrrrrr. ni bukan kes gigi sakit atau gatal ni. taw taw, kt pipi belah kanan, gusi bahagian dalam sekali rasa ngilu. pulak skg aku rasa pipi aku dah bengkak sebelah. F.

aiyooo. xkan isu geraham bongsu? deym.

terus google, INI yg aku dapat.
"Geraham bongsu biasanya tumbuh apabila anda berusia antara 17 hingga 21 tahun. Kerana kelewatan itu ia dikenali sebagai geraham bongsu (wisdom teeth). Geraham bongsu selalu dikaitkan dengan kesakitan dan dianggap penanda kedewasaan seseorang."
aku rasa konfem aku 25 tahun dah. xkan la tanda-tanda nak dewasa baru nk kuar? eeeeeekkkk. siyes, nk makan pon susah. tapi makan jugak, tak kire, tgh tensi ni.



pix dr flickr. aloh somel.

cik gigi.. cik gigi! nk kuar, kuar la, jgn main2! gigi - gigi sulung semua bg la laluan adik bongsu kamu nk kuar.

ok bai.

3 comments:

Mr. J @ pengerindu.com said...

apalagi, cabut. hihiih..

www.pengeRindu.com

Kap said...

gigi kenyit serupa lanun sangat kool!!!

Lady RoRa said...

weih Kiss, aku punya pon lom habis tumbuh, haha! bukan aku patut dewasa dulu ke dr ko :D so sila expect ko nye tumbuh lg semasa umur ko 27.. haisshh..