Friday, November 20, 2009

wanna be on top??

ok, late entri. ingat nk post smlm. ok, aku sukaaaaa antm kali ni, of kos...sebab batch kali ni tyra pilih model yg kicik2, kira america next top 'petite' model. huheee. the final two adalah nicole n laura.




ok, the winner is nicole, humm. mmg tyra suka die sejak mula lg pon. btw, yg 2nd runner-up, Laura tu pon terbaik juga. bile tgk masa dorang catwalk pon, Laura lg best dari si Nicole. tp, biasalah, dorang tgk prestasi sejak awal kan. hehe.

ini gambar2 terbaik.




ok ni video catwalk, ada masa tgk smpi abis. best! siap ada hujan-hujan lagi! hehe.



ok bai.

* all pics credit to http://www.topmodelgossip.com/

4 comments:

iena said...

malas nak follow cerita cam nih... kalau follow nak tinggal dah payah dah... tp syok kan???

Lovely Emy said...

oh, xtgk pun season yg ni..

tetap suka tyra :)

Lady RoRa said...

yg nicole ni lawa eh..

aku da lama tak tgk ANTM.. last tgk masa naima je. brapa tahun ntah tu.

-kak pah-
(aku dah tukar URL blog) ladyrora.blogspot.com

akiss said...

ada yg lg lawa, tp xpefom. hehe. kis tgk pon donlod, kt tv g lama je.

ok, dh tukar eh. orait.