Thursday, November 19, 2009

senario dan budak pantai.

huhuhuhehehehuhu. suka sgt screen capture. haha. adik aku si cupi la ni. sejak die balik dari sry alexander sibuk nk tgk senario. hahaha. taw la kipas susah mati senario sejak kecik. haha.



ok, aku mengaku, raya tahun lepas, atau lebih tepat RAYA PERTAMA tahun lepas, kami tgk wyg THX Summit lg, senario the movie yg episod satu. see? kewwwwwl kan? pffft.

scene lawak gilak pon masa dorang tumpang keta macik (fauziah nawi) "mari kita ke nerakaaaaa" drift mcm x cukop tayar. haha. pastu, ending mcam.."HUHH, DAH ABIS?" hahahah. F.



dan hari ni. mereka muncul lagi! siri ke 2. beach boys. what?? beach boys??? hahaha.

aku bygkan kan Yutaka masa series japang beach boys dulu.
tp...cuba byg kan skg abg2 senario sbg beach boys. wekk. boys pa nya, man, pacik tua dah. hahah

ok ok, hari ni premier nya. adik aku ajak tgk kat iMAx kat times square. ko wat lawak ke hapa ni?

ok bai.

* parti bujang .. parti bujang .. parti bujang. sabtu ni. kak iza & nana. eee. knp xde weekend ni!!!

3 comments:

iva saionji said...

wah....macam best jek...erm...nak ajak hincik ar pegi tgk..

akiss said...

haw haw. hapa lagi. hajak la hencik. hehehehe

Heidi Shafiq said...

ko de tiket extra x? aku nak join..
:)