Friday, December 25, 2009

al kissah 3 hari 2 malam.

* baru nk update. huhu.

bertolak jam 3 dari presint 11, putrajaya. pergh. perjalanan yg hebat, hebat ke??? hahaha. ok kami g dua keta, spt biasa sharing is caring. smpi je sana update status fb..

adventure gilek pjln ke felda ijok, google maps skg ada x dlm peta?

siyes mmg xde dlm google maps. mmg mencabar. masa tu dh terbayang2 cerita keliwon, niang rapik segala. mmg sesak napas gak la.

sampai2 trus makan. sory kak iza lmbt. ada org kije pada hari tersebut. lpas makan, amek gmba dlm bilik pengantin.



bygkan smpi kampung org dgn keadaan mcm ni? org smua pki bju kurung. wekkk. jd artis la kijap kan. ngahaha.



saje repeat gmba. hai Puan Farrah dh bertudung skg... =)



ok malam tu tdo umah jiran kak iza. tdo berhimpit satu katil 4 org, mandi pon skali 4 org.penakot punya pasal. hahaha. tp best sgt!!

hummm, peristiwa xleh lupa, jam1230 tgh mlm aku sakit perot, i know bikos i minum teh tarik byk gile sbb kehausan. maka, akibatnya kena g jamban kt blkg luar rumah. waaaaahhh..1st kena hadapi keadaan itu, sungguh mencabar minda.

di atas gmba tgh sarapan, bangun seawal jam 6 mandi bersiap mengalahkan pengantin.




pokopokodots yeay, syok je.



even i have a bad tudung day.



tmpt kak iza mekap. plus butik andaman.



hantekkk-hantekkk



lipstick rm500.



ok dh siap mekap, kami ganti tempat kak andam.



dan juge pose nasik tambah mesti ada.



ok dah siap. crown je xpki. ngee



aku xamek byk gmba masa ni. kak iza dh ada photo-g sindiri. so, aku xnk la ganggu abg itu. maka, siket2 je la jwpnye.



i laik the tirai2.



inilah abg photo-g itu. eh silap. buken..buken..ini suami Puan Farrah mula menunjukkan minat terhadap kamera.



ini?? buken, buken...ini Tan Sri Azman.



inilah die photo-g rasmi. oh, i mean, abg yg sebelah Puan Farrah tu.



ini cik akiss, sng hati amek video bile dh serah tugas pada sub-con nya. suami Farrah, Puan Farrah dan Tan sri Azman. hai adik silat.

gambar sanding? arrhh..malas nye nk letak. byk. ok kami ke bukit merah jam 3 lebih. NO PENANG ok, NO PENANG. check in jam 4. trus pengsan dlm hotel smpi 5 lebih, dan kemudian terjun swimming pool.

ekceli bukan hotel, service apartment kot. kelik sini. boleh nmpk dari tepi hiway. hehe



malam makan di kedai yg ramai serangga.



kemudian, ke kedai souvenir. tak beli, pose je lebih, tshirt mahal. hahahaha



seb baik ada gerai 3 saploh hinggit di luar.



merenung theme park dh tutup. thanks suami farrah for the pic. ada benda lawak dlm ni, mls nk bgtaw. hahahah. lepak sampai kul lewat malam.



blah sbb JAIS dtg. haa? ade ke jais kat bukit merah?



over nye pengantin dua org tu. hahahaha.


semua hala tuju yg tak di pergi. ngaahaha. sori org hutan!




last shot. sepatutnya aku ada!!!

ok, seawal jam 8.30 gerak balik. sebab ada org kije ahad tu. g bekpes, jam 9.00am. 11.30am smpi hentian sg.buloh. hebat, hebat. pastu x kenal erti penat g soping jln TAR plak. boleh?

ok itu sahaja. hmm..dua2 housemate dah selamat nikah dan jadi puan. tinggallah kami 3 dara pingitan. hehehe.

ok bai.

2 comments:

busyuksayang said...

oh! polkadots :D

cantik iza & farah makin manis...mcm berjanji plak diaorg nie...kahwin dkt2 jer

bestnya cuti2 kan dik :)

akiss said...

hehhee. comelkaaaan.

tu la sapal. berjanji plak dorg. nak ajak ket kawen serentak la. hehehe.

best kalo freeee. hehe