Tuesday, December 15, 2009

bunuh kebosanan.

dua ari berturut-turut kami ke the mines. ntah ape nk jadi, ntah ape perangai kami buat. hehe. ye la kan, since ari sabtu balik dri melaka, ke alaman, ahad pon ke alaman. bosan. so ahad, dr alaman. trus ke the mines. ok, siket..siket...makin jauh, lame2 nnti smpi queensbay penang. haaa.

tujuannya adalah : membunuh kebosanan. tak boleh duduk umah, umah dah tak manis lagi. ngee.

so, kami just merayap, soping siket. dan paling best, melepak di living cabin hampir sejam kot. seronok btul duduk dlm tu. semua bnda kami main. gelak2 mcm org gilek. itupon sdarkan diri sendiri dah hampir kul 10. bukan nak carik hadiah utk sape2 pon, cuma utk diri sindiri. haha. utk letak kt opis, kt dlm bilek segala, hehe.


kill kill kill die die die. (perasaan tiap kali nmpk benda mcm ni)



fluorescent adolescent. cehh, itu my fav track dr artic monkeys daaaa. ok dh abis lekat, nnti amek gmba mlm ni. dah 2tahun nk buat, bru semalam berjaya.



wuu wuuu. ni lah my peberet. hansaplast katun-katun. adoiyay somel. oww yg pinkputih polka itu adalah wrapping paper ekceli, ptt nk tmpl kt dinding bilik, bajet wallpaper la kan, (gile kanak2), tp tataw knp aku bwk ke opis hari ni.



oww. i laik the foodcourt sbb kerusinye yg cantik. lg satu entrance foodcourt die sungguh flora n fauna. masuk kena misti nk kena ikut pintu gerbang, haaaha. hi Aket!


and last, botol ni. aku pon tataw knp aku suka. ntah bapa lama aku terpegun memilih kaler. ngee. akhirnya 3 ketul ai beli. matching tak dgn kerusi kat foodcourt tadi?? dan oh ya, ada sedikit bintang di dalam itu. hai Suri!

ok bai.

*entri melaka xsiap2 lg. haha.

5 comments:

naya said...

living kebin tmpt hape kiss?
(jakun)

Hannani Kamal said...

yu luk so kanak2 la kiss!
jwpn kpd org jakun: tmpt mcm cenderahati la gile

akiss said...

hahaha. hai adikberadik. ya, pndi nani, aku mmg suka tmpt2 mcm tu. khayal dol. hahaha.

jfook said...

Living Cabin is always the loitering place of my coursemates too when we are at the Mines..

akiss said...

same here, a must go shop for me since years. =)