Wednesday, December 30, 2009

chef akiss.



"waahh..cam xcaye je akis masak..wahhhh" kata Nanako sambil terkekek kekek gelak.

mmg nak kena! hahaha. ok semalam aku pon xpasti apa yg rasuk aku, dtg mood nak masak. mungkin sbb bukak web talinda tu kot? hahaha. hai talinda, u'r really insipiring.

so, dgn jayanya aku berjaya siang ayam. ikan xjadi sbb, aku rasa siang ikan lagi adventure. mula2 menjerit--jerit2 jugak la. mcm nak potong manusia utk di post mortem. aku dah cakap..aku xnk jadi dokter sbb ni la..darah, fresh meat...bwerkkkkhhhhh. (alasan). aku basuh tangan setiap kali abis potong satu slice ayam tu. hahaha. siyes. goosebumps bile pegang fresh meats. =P

akhirnya...tadaa...dah siap resepi cik akiss, ayam masak kicap tiga rasa sos cili ayamas ber bawang besar, di masak penuh kasih sayang utk adik2 comel kesayangan si Aket n Nanako. di alam nyata ye. bukan di alam cafe world. bukan masak main klik-klik mouse ye.

ok bai.

*sori xbyk gambar, i pentingkan masakan i dari taking good shots. haha.

4 comments:

iva saionji said...

kehkhekhekhe..akiss ni kelakar tau...ade ke macam wat post mortem..hehehehe...butdaway ok ar tuh sesekali masak..sedapkan...mesti licinkan..hehehehe..

busyuksayang said...

wah! nak skitt bleh??? :D

akiss said...

iva, tu la. org x biasa buat kije kan? haha. siyes...geli siket. tp xpe. at least i try. hahah.

kak ju. alaa. tu la lmbt. lenkali kis tapau opis. hahaha

FFX Madman said...

nama makanan itu sedap, tetapi gambar tidak haha..

Nak cuba la..


happy new Year