Monday, December 7, 2009

Farrah & Mie.

last wiken sgt - sgt - sgt - sgt...macam-macam. happy, sidih, kelam kabut, lawak antarabangsa, gelak besar, gelak kecil, menangis, marah semua ada. kesimpulannya sgt pinat. ingat nk update blog malam tadi, tp siyes, nk pilih gambar macam nak pilih beras. hahaha. byk gambar syiott. biasa la, byk gmba main2 la kan.

ok, dimulakan dgn jumaat malam. g beli hadiah kawen. siket punya mengantuk aku. jj yg tgh sale tu pon xberjaya switch me on. sampai kan aku seret je hadiah itu di lantai sambil menengok2 baju. tp bile smpi umah, tak tdo gak. bergosip, dan sibuk men'try' baju. hahaha.

hasilnya, konon pagi sabtu nk gerak kul 9, bangun pagi kul 9. syabas mere bete.

ok, smpi2 farrah stil mekap. siket punya lembap kak andam, nk nikah jam 1pm, kul 12.50 baru nk pakai tudung. adoiiyay.

tapi, syukur, dgn sekali lafaz yg laju macam hafal 3 hari, Mie & Farrah sah suami isteri. yeay!!! tears....tsssk!

ok layan gambar la ye.


gmba tak jadi yg ai suka. ok, dengan bangganya, kebaya yg ai pakai itu adalah kebaya konvo tahun 2005. fuhh. muat lg, tp xleh nak ektif sgt amek gambo, butang asik tercabot. hahahah. kain batik sarawak tu plak, kain yg farrah beli masa meeting di sana.

haa..yg sebelah aku tu la perampas farrah dari kami!


kami bedua mmg over kalo tang bergelak. siyes hepi, yela, dh selamat kan. tp menangis pon ada, smpi tergendala kjap kamera di tangan. ngee



ok, ini pagi majlis sanding. rujuk orang kuat majlis di belakang itu. theeheheh.



even pnat taking pic, dan melayan kerenah.



even selipar rm10 tercinta cacat sebelah.


even muka belacan kena O.T buat goodies.


even 'aku lapar'.


tapi kami the housemates tatap maintain JOYAH n KEPOH.
tgk? Mie sorang je sopan. hahaha. ok, gambar ni mengundang air mata.



hmm. ksimpulannya, i am happy for you Farrah. aku doakan perkahwinan ni kekal ke akhirat. AMARAN KERAS UTK MIE - DON'T MESS WITH MY GIRL. walau kite sama org melaka, jgn main2 eh. kalo aku ajak farrah kuar karaoke, sila benarkan, jgn nak karok ngan ko je. bahahahah. ok dah, jgn nk melucahi di sini. jaga farrah elok2!! btw, i love you two. dah mcm adik bradik k. so, be good hubby n wifey. =)

ok, thanks to Kwan juge, takda kaw, aku kiok. haha. good job yawww!! =)

minggu ni majlis di Melaka! oh yeay balik kampung...! hmm. gamba gila byk, tp xnk la publish sebelum fengantin tgk. tgk la dlm minggu dopan aku share siket ye.

ok bai.

12 comments:

ada said...

credit to ko la akiss...suker sangat tgk pix kawen...kalau ku tahu, aku suruh ko jerk amik gambar kawen aku kan....

akiss said...

heheh. malu nye. nk kdt tu diri sindiri. hahaha. suke eh, nnti dah siap bg kt farrah, aku letak eh. hehe.

ko ni, jgn kawen lg skali sudah. hahaha. xpe tgu baby ko kuar, leh amek gmba beby. hehehe

Doraa. said...

tak sabar nak tgk husband kak akiss kiss kak akiss mcm gambar atas tu. hahaha bila lagi ni?

ezzati said...

gamba slipar cacat tu??lawak je..kuang2

akiss said...

amboi amboi amboi doraaaa.. hahaha. sabar yeaa.. nnti la..setahun dua lg. tgh shortlist calon. haaaaaaaaahahah.


ezzati. haha. klaka...tp..kiciwa. ntah sapa la yg dengki slipe kiut ai tu. haha

ini contoh said...

hihi

busyuksayang said...

wah! farah dah kawin...kirim salam kat dia & wish congrats to her ok dear...

p/s : dah kurus nampak tapi awatnya selipar tue jadi lagu tue???

akiss said...

okay. nnti kirimkan salam.

dah trun sket, sbb nk nak jadi nenek kebaya. hahahaha

e-zul Iswhat said...

gambar silhouette tu cool. :)

akiss said...

tinkiu ezul =)

Kap said...

walaupun aku tak suka pink, tapi aku terpaksa akui foto last tu ada spark, wo!

syabas mere bete...

akiss said...

hahaa. pembenci pink la ni. thanks. pnat pakse pengantin duk blkg katil. =)