Friday, December 4, 2009

Karaoke.

seminggu dah aku tgk cite ni. baru hari ni nk komen. ngee. ok. aku nk cerita pon aku sindiri x paham sgt, so aku sajes korg tgk entri blog INI utk phm jalan cerita. siyes, aku pon baru paham bila baca entri itu. nk suh korang tgk pon, dh abis tayang. hehe.

ye aku ni ada seni nya, level 2 kot. tp ini cerita, seni tahap ke 8. so aku mcm tak sampai lagi tahap nk paham 100%. bygkan dah sejam cerita tu, aku baru taw pempuan itu mak kepada Betik. pftttt.

bg aku, byk scene yg xperlu dan sudut kamera yg kureng sesuai. plg aku ingat, scene Betik, baru balik kije. dari dia masuk umah..letak beg..mintak tilam..tukar suar..pakai boxer sahaja..duduk...mmg satu-satu dia tunjuk. lama, mmg sgt lama scene tu. skrip mmg sgt sedikit.

dan, scene di ladang kelapa sawit. gila lama kamera fokus pada buah kelapa sawit. hurmm. byk scene termenung. dan, jujur...sampai ada orang kuar panggung.

ok. positif. lakonan Z.A mmg xbleh nk sangkal. dan ada scene lawak yg buat aku gelak menangis, yakni bila ada sorang minachi (gadis india) karok lagu nasyid. sumpah lawak. theehehehe.

ok bai.

4 comments:

Kap said...

termenung aku tengok klcc dalam tv tu..

e-zul Iswhat said...

"tp ini cerita, seni tahap ke 8. so aku mcm tak sampai lagi tahap nk paham 100%"

"bg aku, byk scene yg xperlu dan sudut kamera yg kureng sesuai. plg aku ingat, scene Betik, baru balik kije. dari dia masuk umah..letak beg..mintak tilam..tukar suar..pakai boxer sahaja..duduk...mmg satu-satu dia tunjuk."


mungkin ada makna di sebalik shot itu yang kita tak tau, aku tak tengok lagi cerita ni, tapi biasalah cerita macam ni, semuanya mengikut kehendak dan isi hati direktor & script writer nya.

hanya mereka je tahu ape yang mereka mahu sampaikan.

nama saya dzul said...

marilah berhajat agar kita dapat terus bermunajat.. hahaha

akiss said...

kap, ko plak join temenung ye. hahaha.

ezul, yela kot. die yg phm. hehe. tp takpa la. dh mng kt france. =)

waahh dzul! hahaha. cis. pening aku gelak masa tu.