Thursday, December 17, 2009

hai macik kepoh.



supriseeee!! mcm eric dtg nk deko deko. tp kurang ajar je tunjuk benda ajaib ini.

nah hadiah perkahwinan kau. haha. xla, smlm farrah ajak dtg umah baru, die baru check in smlm. so, die pesan beli pam itu, ada ke patut sebab takot Mie g kdai, takot tgl sorang2??? seb baik kami di jamu dinner, tenkiu...hilang rindu pd masakan ko, masakan je la ye.

kami stay smpi jam 12.30tghmalam, jd interior designer, ejas perabot. dan siap rasmi la perabot baru. wah...excited je masuk umah baru. hehe.

oh gambar perabot segala? takde, malas. malas nk tambah dosa mulut macik-macik yg kuat komplen, kuat mengata, kuat jeles. nak je tonyoh mulot2 dgn pam jamban itu. eee geram.

sbb tu kt fb aku dh tak berapa nk up gambar2 personal. nak delete, kang terasa plak makcik itu.

ok bai.

* errr farrah, klu mie kije mlm, boleh aku teman, tp ko kena dtg umah kami la..sebab kan..semalam kan... aku nmpk kan..kat taman permainan bwh umah ko tu kan..mcm...err...xpe la...

2 comments:

ezzati said...

terjah..hehe..bolelak bwk bendalah tu..

akiss said...

haha. bru la suprise