Thursday, December 17, 2009

Jgn Nak Penang Sgt La...

ok esok kak iza nikah, cis, dh 3 minggu berturut2 cite psal nikah kawen sanding...heeehe. ok kali ni last, pasni Nana punye pon September dopan.

maka, esok kami akan berkonvoi 2 kerete ke Felda Ijok, Selama, Perak. fuhh. gila jauh ni. tp xpe, bile lagi nak g kan. pulak kak iza nk suh aku amek gmba nikah pulak.

ni makcik akiss nk komplen, awatnya pakej foto kawen akak x skali masa nikah? pelik btul ni. so, mmg dh wajib la gerak pg sok, klu x leh je g ari sabtu. =P.

ok, memandangkan ada 2 malam kat sana. aku pon berangan-angan nak ke penang. sile berangan skg.



dpt buat aksi titanic atas feri....... (pics dr google)




aksi bercanda di tepi pantai..... (refresh entri INI)



and of kos, ini yg paling aku tersuka, pasar malam batu ferringhi!!

tapi skg ni, kak iza dh book utk kami ke Bukit Meeeerahh Laaaaketown Resooort (nyanyi mcm dlm iklan). siyes aku xpnh g even dok png 3 tawon. so, i wondering how la bentuk rupa bukit merah ini. trus google.

jumpa website nya....alangkah tokojutnyea den! meletup awan angan-angan aku.



ummm..xnmpk eh..ok ai zoom siket..



hello gojes.

fuhhh. 1st impression yg kureng. tp xpe...seb baik ada waterpark segala. klu tak...aku akan berkeras nk penang juge!

ok bai.

2 comments:

Kap said...

gambar atas batu tu daring gila wa cakap lu ;)

akiss said...

har har. yeke. nk buang la cmni. daring is caring. haha