Monday, December 21, 2009

hai.

loya, sakit2 badan, jari jemari sengal, pinggang bengkok, perut cramp...byk angin smpi bunyi pop pop di dalam, lutut lenguh mcm nk tercabot, dan tataw posisi ape yg sesuai nk tido.

waktu macam ni la aku benci jadi seorang perempuan...dan aku benci semorang. EMO.

welkem bek pms-ing.

ok bai.

p/s : btulke org kate dh kawen (nikah) pms akan hilang? letih ar cmni ni.

8 comments:

LadyNana said...

betul kot? i've heard bout tht gak. orang kata bila dah beranak nanti kurang sikit periodpain tu. tak pun, hilang terus.

ezzati said...

saba2..letak air botol panas kt perut..

iva saionji said...

hehehe..sabar okeh..i ni plak tah bila nak mai..tapi kalau mai plak rasa nak demam jek..muntah2...sakit pinggang or perut xdak plak..

Kap said...

cuba baru tahu ;)

MIMIE said...

D.E.G.I.L
sendiri tanak makan pil
pastu benci sumeorg..huhu

Leen said...

Yep! Betul. Cerita bedasarkan pengalaman. Periot pain tu tak hilang terus but sakitnyer reduce after aku kawen. Petua utk elak period pain ialah lepas je period abes ko jgn stress2 damaikan hati tenang kan jiwa insyaallah next period ko tak rasa sakit sgt. Dan bila agak2 dah nk dtg period jgn minum ais atau benda2 sejuk (tembikai)...

aKu NaKaL said...

erk.. betul ke tu?? hehe

akiss said...

LadyNana, yeke nana. humm. mungkin la. kena try la ni? hehe. thanks.

ezzati, kis slalu ltak iron trus kt perot. hehehe

iva saionji, sama la, dmam, nk muntah. mcm peknen kan? hahahha..


Kap, jom kawem jom! kah kah

MIMIE, errr...aku dh mkn skali. tp lupa byk kali. hhehhe

Leen, siyes? aku cuba nnti. tp tembikai mmg aku xminum, sakit prut. hehe

aKu NaKaL, kena kawen dulu. hahaha