Wednesday, December 2, 2009

this is not goodbye.

humm. this is it, yeah..this is it. bukan this is it : mj. masa yg dinanti-nanti akhirnya sampai. di nanti ke? haha. ok, last nite was..mellow...tahan sidih, blur. farrah kemas bilik, clear kan almari, barang-barang semua..mcm 'clearance stock sale', siap ada program wakaf baju. hehe. ok sedih. baru aku paham knp tiap kali penyingkiran af dorang menangis. cis, sama ke? ada kena mengena? hauhua.

so pagi ni, last kot. tp pagi ni jugak keta farrah buat hal. merajuk ngan sape ntah. bleh plak tgh lintas masuk simpang mati enjin? klu ada edward cullen, bole juga tahan keta kancil yg dtg dari arah kiri, tp cuma ada balqis abdullah je, hanya mampu angkat tangan signal stop kt kancil tu. mmg btul la, darah manis ko ni farrah wahida!

ok bai.

* yep, i hope this is not goodbye, tak seumah bukannya xleh kawan. tp, xla serapat zaman "serumah sharing everything". n thanks for being my "alarm clock" every single working day. see you on ur wedding day. 3 tahun tu sekejap gila ok. ouch. sakit tekak tahan nangis.

sori aku ni jenis susah nk lalui perubahan hidup. emosi xbrape stabil lately.

1 comment:

busyuksayang said...

moga farah bahagia...mmg sedih, tapi bukan tak bleh jumpa lg kan :)