Wednesday, December 2, 2009

new moon!!


ehemm..siyes sgt larut, hanyut, tenggelam terus aku dlm citer ni smlm. sgt serap dlm jiwe.n n sepjg cite ni, mmg berdebar dup dap, bukan sbb si edward k. siyes cerita ni btul2 bawak kita masuk ke alam ini, mcm2 btul2 korang ada kt Forks, dan kdg2 rasa mcm aku lah Bella. bahahaha. tlg la, mmg kuat berangan ko ni.

scene plg menyakitkan adalah masa edward nk tinggal kan bella. perghh.. siyes. huih sidih. tp..tataw nk cite mana 1. tp paling tak tahan, bila edward kiciwa gile masa kol bella, jacob angkat. fuhh. fuhh.

tp, konfem aku Team Edward. sori, x suka jacob since twilight lg, dlm new moon lg meluat. lantak la ko tough ke ape. aku mmg xske laki berketul2, geli yaw! stetmen panas ni, pls take note. kihkih

n jack patut bg Jacob ptt bagi nyanyi lagu Search - Isabella pada Bella, "Isabella adalah, kisah cinta dua...dunia..." ok kis, dh start mengarut ni. tp btul ape? haha.

ok even aku prefer edward, aku tak rasa pon edward ni hensem sgt pon. biasa2 je. siyes aku lebih suka usha bella dr edward. hahah. cuma scene edward nk tonjolkan diri kt manusia kt volturi. pergh. HAWT! hidung berdarah. hahaha.

ok. kesimpulannya, wajib tayang kot, eh silap, wajib tonton ok. new moon is better than twilight, aku boleh bg 4.5/5 star!!! dan aku mmg nk tgk lagi sekali! haha. bygkan kuar-kuar panggung, bergegas ke mph, nk carik the 3 rd sequeel, Eclipse, tp hampeh, habis kot. ini semua kerana ending dia macam, argghhh!!! lmbtnye nk tgu next movie!!



"bella, kawen ngan aku nak??"

ok skg boleh sabar tunggu tahun dpan dgn ending mcm ni??

ok bai.

*siyes, klu ada peluang bercinta ngan vampire sesensitip, romantik, protective mcm edward, aku nak.

6 comments:

Amirah Diana said...

eclispe is better! ive read the book already. now reading breaking dawn. Awesome! :D
and yea, team edward rule! hahaha :) :)

akiss said...

hi amirah.

yu read it oredi. deyyyym. nk crik gak ni! jels hehe.

hehe. yeah team edward rule!! =)

iva saionji said...

heheheh..sama ar kita team edward....go edward go...

akiss said...

hahaha. go go go. mcm sapot team bola! haha

busyuksayang said...

nak kawin dgn dia jugak :p

ShiE J. said...

u must read all 4, babe! huhu...

aku kuar je tgk twilight last year, trus meroyan cari 4-4 buku tu..dah habis baca dh pun..

& percayala, kalo ko kata movie tu best, ko wajib baca buku dia! berhabis sket xpe, leh simpan.. hehe!