Sunday, January 17, 2010

baganlalala.

semalam pigi bagan lalang bawak jalan mak-abah-cupi and menantu for the first time.

best sbb selama ni pigi ngan kawan-kawan je. rasa mcm pemandu pelancong bawak ke sana sini. huhuhu.

tp aku dh ntah bapa kali makan kat hm seafood tu kan, xpernah kena cabaran nak makan sebegitu hebat. 45 minit untuk tunggu meja, 40 minit untuk order sampai, pastu blackout, makan dalam gelap hanya dengan sebatang lilin, bayangkan kau nak kopek udang dlm cahaya yg minima??!!! seb baik kjap je dan hampir 45 minit juga beratur untuk membayar.



paling best sampai je turn aku, blackout lagi. adik aku sms dari dlm keta "OMG". mungkin sbb abis daaa 1st half match M.U, aku senyum je. senyum. senyum. senyum. nasib baik restoran ini ada wifi. nasib baik ada kalkulator. nasib kalkulator ada bateri. nasib kakak cashier tak buta huruf.

ok gambar esok kot. cable tinggal parisjaya. card reader baru beli kat digital mall tak boleh guna. F.U.

ok bai.

2 comments:

ezzati said...

mmg cabarannye ko nk mkn seafood tu..hehe

akiss said...

cooobaaa aaann.. hahaha