Saturday, January 16, 2010

pagi sabtu.

hai ari hari sabtu. aktivitinya, tgk national geographic. kewl.



kesian leopard smpi tido bergurau ngan anak munyet.



ok tgh2hari jln alam megah, chait. ingat nak round shah alam.
byg2 menunjukkan matahari pacak atas kepala.



safaraz ( dulu ehsana) tempat fav cupi lepak. dino pon same.
cis. lepak mamak tgh2 hari is tak best for me. ish isssh.



hai tangga sekolah yg penuh kenangan. hai tempat dating!



hai pintu belakang yang selalu guna utk elak perhimpunan setiap dan pagi dan masuk lewat.
tp kenapa dh ditutup?



oh hai pagar roboh, pnah escape masa khemah ibadah sebab nak mandi kat masjid munawarah belakang sekolah. kool.



errrr... filem Karaoke shooting kat sini ke??? ok fine. ini la sekolah akiss ferrero.



kendian belanja adik-adik sr.



iced chocolate with whipped cream, plus plain water utk neutralized kandungan gula dalam badan. haaaaaaaaahahaha.



SALTED FISH. you can find it in my gojes black handbag.



support ini ok?

seb baik tadi beli 2 pasang kasut buy 1 free 1 die bg plastikbag. kalau tidak? huwww.

ok bai.

2 comments:

Lady RoRa said...

hui aku masih sgt ingat masa kita sneak out dr sekolah semata2 taknak mandi ngan budak kelas belakang.

anyway, that is one of the naughty things i did in school but never regretted it! haha. mati hidup balik aku takkan mandi dgn diorg pun.

akiss said...

haha. dah la masa tu toilet mcm dah naik air banjir =P

rindunye zmn sekolah =|