Friday, January 8, 2010

duhh..

ilep sudah, x suka, delete or hide. sebab tu ade button 'X' disitu.

alahai, ramai je perempuan show off their br5%$! kat luar sana tu. so lelaki xpayah tunggu status fb utk berimajinasi, or perempuan jadi BODOH sbb status post kaler mcm tu. think out the box. jgn nak emosi sangat ngan fesbuk.

duhh.



ok status, "sedang makan coklat kit kat yang beli kat 7E tadi masa on the way g kije tadi uuu nyummm nyummmm sambil main game dengan adik padan muka k...au kalah. =) duhh siyes benci dengan jiran sebelah asik karaoke macam orang gila"

semua tipu, kecuali mkn kit kat tu. just being sarcastic.

ok bai.

pic thanks to : http://www.gettyimages.com/detail/AK8329-001/Riser

4 comments:

Kap said...

spek kool.
mata idak lah.

akiss said...

hahahha. ekspresi duuhhhhhh. haha

Hannani Kamal said...

susah org think inside the box ni. kan kan

akiss said...

ye ye ye.
smpi kate gadis melayu daring. ahahaha. kamon la, lelaki xperlu warna bra utk berimajinasi. hahaha