Friday, January 8, 2010

hilang nafsu.

ok tadi g jaga bilik gerakan kejap, sebab lunch semua yg patut g semayang jumaat, g lah ke masjid berdekatan. so, tinggal la aku sorang, tapi tadi ada bos ni, he's indian. tapi mmg bapak fasih bahasa melayu. kami lepak jap, since kami mmg rapat n dh lama xsembang kot.

ok bayangkan kami, saya melayu, dia india sama-sama tengok tv9, dgn rancangan semanis kurma, an islamic tv-programme. see, 1 malaysia tak?? open ur mind, mmg Tuhan dah jadikan kita lain2 bangsa n agama.

isunya, lelaki hilang nafsu pada isteri, bukan pasal sex saja, bini masak pon x makan, dah kenyang makan luar.

haihhh, kalau masjid sendiri pon kau x mampu nak jaga, jangan nak main bakar orang lain punya. haih. jangan la gaduh macam ni. nanti dzul jadi mangsa bau asap bakar kuil, bakar gereja, bakar masjid. hahaha

1 malaysia tahi kucin.

ok bai.

2 comments:

Kap said...

aku rasa yang sama.
selama ni kawan dengan bangsa lain tak ada masalah.
gitu gitu sikit sikit ada lah.

perosak sebenar politikus.
macam tikus.
kusssss semangat.

akiss said...

a ah. biasa la, cerita dibesar2kan. kbar angin lg. haihhhhh.

i hate politicians. sangat.