Wednesday, January 20, 2010

mahu netbook free?

wattaaakuwaaaaaaan. ok jgn nk sean kingston sangat. tapi bila tgk plet kete WTK , misti aku bg reaksi begitu. sama la WTF, WTH....ok stop.

semalam adik aku sms, "ko nak netbook free??"

ok mmg aku ada pasang niat nak kebas satu lappy, tp mcm, malasnyeaaa nk bawak kemana2, cukop la aku terbeban bawak beg my Baby Suri, biasalah, gegirl kan, bykla aksesori, ni nnti berangan nak upgrade lens, bertmbh berat & besar laaaa beg aku. so pk 2 kali, nk tmbh 1 beban lg dgn lappy??? no no no.

soalan : hey cik akiss knp tak kebas BB, iPhone etc??

ok, one reason, sbb mereka kenot main kefewel (cafe world). hahahha. no lah, cuma, aku tak berapa suka benda multi-tasking kot. pening. pc is pc. phone is phone. camera is camera. taknak la tgh sibuk bls2 komen bertubi kat fb, SMS lak masuk, call dari bos lak masuk, haih. pening maksik.

chait, byk gile bebel. ok fine, adik aku bgtaw, ade promosi broadband streamyx leh dapek netbook free!! tp tertanya-tanya gak, netbook cap ape? ayam? itek? ok, tgh2 mlm merajinkan diri surf forum, dan...jawapannya :

hp mini 210.

oh shit. hensemnya. err..ok. dh lame aim lappy all black like this. baru minggu lepas HP introduce kot. deyyym, *&%^$^%# #%#%^#$%$%$^ ok sori. overreacted. netbook free pastu rm50 per month with 348kbps dan dpt wifi modem free. gilers.

ok for more info, pigilah tgk webnya ya (klik pada gambar di atas sudey).and forum nya skalik. menarik. tp yg bodohnyea, mana puas nk buat esemen pki netbook je. humm, lantak la.

ok fine ade orang meracun beli vaio p - masuk poket pomboleyyy. ok fine, aku cuba bygkan diri sindiri masukkan netbook ke poket belakang. ok, stop imejin. =P

ok bai.

*entri ini siap 3:20 pagi tadi, skg baru nk publish. ok tacukop tidoq.

7 comments:

cik EPAL said...

kalau free nak :)

akiss. said...

kalau la, kalau. hahaha..

raffly said...

kalau free pun, i tetap nak supra skytop tu. :D

akiss ferrero. said...

hai raffly. hahahha. kan best klu pree kasuit. cis. demand plak. hahaha

iQbaL radzuan said...

ok bai --> p sony centre ke? sebat vaio p?

akiss ferrero. said...

ok bai --> sebat anak je. ahaha. jgn nk meracuni. ko yg aku sebat kang

raffly said...

yeah. sangat lah best. hehe. :D