Tuesday, July 21, 2009

guna poket pon boleyy!

huhai. ari tu kan, kan aku g loyat kan. mmg dh lama aku usha kt web dia, sony vaio POCKET. waah, mcm menarik la kan, bila sebut VAIO. expectation sama, harga dia msti lg tinggi kan. so..smpi sana aku usha lah, mmg santek ini notebook. sgt nipis, dan berat x sampai sekilo. btul-btul besar tapak tgn aku je. huhuh. mmg kool la.

buat masa ni ada ampat warna, mera, ijo, itam dan putih. dan siwiusli, puteh itu cantek, dan hok ite tu mmg smart. huwww.

lepas usha belek usha belek itu notebook, cuba taip-taip siket tekan-teka keyboard. aku pon usha la tag harga. rm2999. kool.


kesimpulan nya, mmg la semmmart! lagi-lagi kalo tayang kat stabak kopi kan? cuma yg selit2 kat poket blkg jeans tu meme x seswai la? ada ke org nk jalan-jalan sambil selit notebook kt bontot. sonang-sonang je kena rembat. haha.

watever it is, produk ini seswai utk travel. ye la kan, utk apdet belog ke, bertwitter ke, berfesbuk di mana jua anda berada. dan paling kool, bila g dinner ke hape kan, bole je sumbat kan tas tangan, dan sambil2 on9. eh sempat ke? hahaha. utk siapa yg xbuleh hidup tanpa internet ok la.


errr.. beday ai bulan 9, 11hb. sapa-sapa yg xtaw nk bg apa2 kt aku, vaio pocket pon ok gak. hahaa.

ok bai.

*kelikHEREformore!

7 comments:

~AwanDanya~ said...

akak maw satu..akiss belanja la akak satu....mo ganti lappy lame yg dah burokkk nie...hahaha..bley arr Kisss..

akiss said...

hahaha. sy pon mahuu. tunggu ot la, ada 5 ribu kot? hahahaha. xda la..main2.. kena tunggu bulan jatuh ke riba jadi komputer riba. hahaha

apes said...

org pompuan suke ah bentuk tas tangan ni.kalo laki yg beli, da mcm gay.haha.

akiss said...

aku tgh bygkan kau kepit lappy tukat ketiak. hahahah

apes said...

cis!gile tkleh blah dow.

busyuksayang said...

comelnya...rasa cam nak jer :P

akiss said...

hahahha. apes pkai tasa tgn. haha.

tu la kak, satuuuuuuuu je nak. hihi