Wednesday, January 6, 2010

membebel buta.




nak tukar pakej astro. klu bleh nak yg paling basic, rm37.95. tp masalahnye xde channel E! xde channel V, xde MTV. macam mane ai nak online sampai pagi tapi tv bukak tapi tidak dihadap. tapi, kalo pakej rm37.95 lagi la bapak bosan takkan nak hadap segala yang ntah ape2, tambahan pula iklan cerita kau dan aku yg suara nye si milah tu siket punye annoying mcm bunyik nyamuk berdesing kat telinga. haih haih haih, mengeluh lagi membebel. tapi umah s.alam ade b-yond. ape kejadahnye, tp siyes best tgk bola mcm kite duk dlm stadium.

err boleh tak xnak amek pakej famili? tp nak 701 - 714. hbo, starmovie xnk sbb kt dlm pc berlambak movie sampai tahap dh boleh meniaga cd kat pasar malam. eh, tak boleh tak boleh, nnti kena tangkap ngan bos sendiri.

ok bai.

pic credits to: www.jpgmag.com/people/mato

9 comments:

iena said...

tu la masalah nyer... kita tak leh pilih sesuka kati...

MIMIE said...

download je SopCast ..aku tgah tgok chipmunk channel starmovie ni kt pc

iva saionji said...

erm...no komen..ikut hati poket bocoq...hahaha

akiss said...

iena, tu la sapal. dh la ntah2 ape merapi rancangan.

mimieeeeeeeeeee...aku baru taw, apa itu sopcast/ oh mennn..chipettes!

akiss said...

kak iva, hahaha. suka moto itu. =)

e-zul Iswhat said...

ko tukar ke beyond? cool.

all channel ke dia tukar HD?

akiss said...

a ah...cupi la tkar kan. tak semua.. lum subscribe yg lain. hihi

Kap said...

serius ke gambar mari channel bola?

adik aku mute masa jamilah berdesing.
kauw dan akuuuuuuuuuu.
hihok.

akiss said...

siyes best hehe.

hahhha. aku ingat aku sorg je pening. haha