Friday, January 15, 2010

mulut mcm tuutttt ahaha.

manusia skg bukan sahaja makin suka main muka-buku, malah maaaaakin suka bermuka-muka, senampak aku, bukan talam 2 muka, 18 muka pon lepas kot.

depan puji, belakang maki.

sbnrnye pasal sorang ni je pon, si 'A'. perghh. ngeri, mulot macam errrr, yer, mulut puaka kot. siyesli aku nak bagitaw hal personal pon macam, ok xpeerrrrr lah.

ok contoh, contoh ni kisah benar ok, dia cakap, "kis, aku kapel dengan S, hihi, kau jangan bgtaw sapa2 taw, ko sorang aje tahu". dan dan, almost everytime die jumpa opismate, semua macam, hai S, S sihat? x deting dengan S? semalam tengok wayang ngan S ek?

BULLSHIT.

dah lah kaki-hebah. plus kaki kutuk orang plak tu. semua orang dan benda nk kutuk. kalo ada pertandingan "raja kutuk", konfem aku vote die.



haih, mulut kalau dh mcm tuuuutt pakai lipstick mahal cun cmne pun still nampak buruk. tapi, ade pekdah gak kawan ngan 'A', aku dapat tahu gosip terhangat di sini. ahahaha ahahahah.

ok dah. tmbh dosa mengumpat kt belog pulak. =P


ok bai.

4 comments:

::( ';')Jue(';' ):: said...

sapekah gerangan si A tue akiss...??

akiss said...

ahahaha.. adalah. rahsia. shhhhh

Didi Nadhirah said...

aqiqis i dah kapel ngan anuar zain rahsia tau jgn bgtau sume org hehehehehe

akiss said...

hai didi shhhhhh aku nak tekel amri yahyah. shhhh