Saturday, January 16, 2010

imajinasi.

tak kire nak cite jugak.

smlm g pasar tani ngan farrah, again. aku mcm, err, tanak la makan nasik. yong tau foo sedap x kat sini? tak pnh try pon. so..maka..pergilah try.

ok siyes, abang yang (abang ke) yg potong-potong taufu, wantan, kuey teow, fishball, etc itu adalah kiut and henskem, oww mmg enskem. dalam masa yg sama, khayal tgk abang tu potong2 pakai gunting itu dengan sungguh pantas sekali, pantas dan cekap tanpa bersepah2 pon makanan itu. dan sampai aku terlupa mana satu set aku. farrah pon same, join mengkagumi ketangkasan abang itu guna gunting.

ok tiba2 aku macam pernah kenal abang ini.



kenal? ok, xknal lagi? klue : edward



bukan edward cullen, tapi edward scissorhands. my fav abang johnny's film ever.

pas yong tau foo, g beli sayur. tapi tiba-tiba lampu mentol 2-3 kedai meletop terbakar sampai berasap2. aku panik, takut kena karen, sebab masa rehat tadi 1215pm- 245pm tadi aku layan final destinastion 3.

hak hak hak. imajinasi to the max. jangan nak emosi sangat dengan filem. ok tapi yong tau foo tadi mmg sdap, minggu depan nak beli lagi yeay, i think i fall in love abang yong tu foo lah.

ok bai.

4 comments:

Nass said...

jangan nak emosi sangat dengan yong tau foo.

akiss said...

hahahha. ok nass. tak emosi dh. haha

Hannani Kamal said...

AKISSS
sumpahhhh aku baru cerita ceriti pasal edward tangan gunting ni dgn kawan aku malam tadiii. skaliii hg posttt hns hns hnss
i laik this story.

btw, ytf kat kedai mana hg slalu layen niii?
(nk gak jumpe abg joni dep)

akiss said...

waaaaahhh... ade connection! hahaha. aku ada movie ni dlm pc, nak x? i oso laik, sgt sidih.. dan syiok.

kat tgh2, kdai di emmg ramai, ade 2 org tukang gunting, yg rambut pjg tu comel. hahahah