Sunday, February 28, 2010

fish spa di rumah.

aktiviti hari ini, adalah nonton the imaginarium of dr.parnassus, sambil donlod chris rock documentary - GOOD HAIR, sambil makan nasik dan sup ikang + udang goreng kunyit. haha. kopipes status fb.

selain itu, online fb, ye, aku ni kan cepat boring, mana boleh buat kije satu tu fokus, haha. online fb pastu berjinak2 dgn restaurant city. xpuas ngan kefewel, dh terjebak plak dgn game lg satu ni. haiyaa. sbb aku rasa bile men gem, aku lupa kjap hal-hal lain. ngeh.

pastu main ikan mak aku yg makin gile. asal aku lalu tepi akuarium je, semua berkumpul kt tepi konon nk kejar aku. hhahaha.

see?


best kan, umah i ada fish spa. bukan utk kaki, tangan je pomboleh. fuhh ikan-ikan ku, tlg bawak keluar ion-ion negatif dlm badan aku ni, klu boleh sedut semua aura-aura tensi aku. =)

tibe2 teringat kes Dubai Mall Aquarium bocor, ooooh ngeri. ok sambung main game.

ok bai =)

*siyesli, jatuh cinta ngan suara + muka heath legder, again n again . =P

3 comments:

~ ReD ~ said...

x larat nak main game gi dah..habis terbiar Farmville..hehe

farhana ghafar said...

amboi..siap ada fish spa lg tau kat umah dia..nak tumpang buat spa boleh?? hehe free je kan kan kan?? hehe :p

akiss ferrero. said...

red, hahaham dh x main dh, abisla rugi tanaman =P

farhana, a ah, free, tp hujung jari je la ye. hahah