Sunday, February 28, 2010

oh zila bakarin!

hahaha. tibe2 gelak. kenapa aku skg suka tgk gosip artis malaysia lately ni? ngeh. melodi ok lagi kot, cuma aku tak suka tgh terjah yg malam selasa, atau rabu? tak ingat hari tu ada skali tgk. aku x berapa suka cara pendekatan dorang, pengacara yg 2-3 orang tu mcm..hehe.. ntah ape2. terlampau bizi bodi, sebab tu ai xnak jadi artis, takde privasi. i nak g makan mekdi ngan sapa pomsusah ada org nk terjah. hahahah.

ok, tadi masa melodi interbiu zila bakarin pasal die ni seksi, nk goda laki orang segala. haha.

aku tersangat suka stetment die yg lebih kurang mcm ni,

"memang zila bakarin ber-imej sexy, tapi zila bakarin tak amek laki oraaaang (dengan tone gedik dan sinis), buat ape imej baik-baik tapi amek laki orang..."

i laik. saaangat laik! rasa mcm nk loncat - gimme five ngan die!

jgn nak hipokrit imej baik sopan santun xde kontroversi tibe merosakkan rumahtangga orang? hahhaa. ok fine, motip aku? aku tak suka perampas. haha.

tapi siyesli, anak zila bakarin comeh sangat kot?


arhhhh geram aku budak tu, gigit pipi boleh? ok boleh jadi saya punya Suri versi melayu, yeah! gosh. cepat la, aku maw a doter like dis. eheh..tibe2.

ok bai.

pic thanks to budiey.com

7 comments:

nursarah said...

betul lah, kalau imej macam baik tapi runtuhkan rumahtangga orang tak guna gak..benciz!

anak dia comel sesangat!

~ ReD ~ said...

aah..anak dia kiut sangat
tengok dlm melodi gak tadi..pasal zila kata..bla..bla..bla..saya x amek laki org ok! hahahah ...

Anonymous said...

haha btl2!..tadi baru je igt nak carik gambar dia..
yes i agree with her.n anak dia mmg sangaaaaaaatttttttttttttt comel!!

SyimaSyaz

aiza said...

betol22...
thumbs up 4 zila bakarin..
waheeda yg tudong litop pon usha &khwn akhil hayy..

hihiihi...

nama saya dzul said...

Doter..? Motiiippp!!

Didi Nadhirah said...

aqiqis..moga kita dapat doter comel mcm ni gak...ari2 leh gigit pipi n makang budok hahahha...geram2 i like ...

mamamarissa said...

at least i tak rampas laki org...merasa la korang...hahaha!!!

p/s : anak dia mmg comel sgt :)