Sunday, February 7, 2010

hai jijan.

ngeh ngeh ngeh. dulu masa farah ada, selalu la layan Raja Lawak, last season yg ada Sepah, Amir semua tu kan. tahun ni kureng sbb takde org yg rajin bkak kan. maka ari tu, bila bodben siyesli hahahahaharam, ai pon tgk tv. raja lawak. masa tu malam muzikal kot.

ok, aku tgk peserta biasa2 je, yg top 1 tu pon, mcm biasa je kot? umm.. ok, aku suka group kecik tu, budak sabah kan? haha. dorang kire ok la, aku suka loghat Sabah dan kekiutan mereka. ngeh. dan of kos, tgk sebab Johan & Zizan ( hai kacakness) lapan belas lagi lawak dari mereka.

pnat aku carik video ni, haha. mmg xbleh blah. gelak berguling atas lantai . LOL. ROFL semua la. hahaha. ngeh. lawak mcm ni ai nak. ai tak suka lawak afdlin, lawak nabil tu lg aku xbleh blah, sori. peace =P

layan. minit 0:32 - 04:08.



tak ade gune nye pun! sekuntum xpe jangan sekentut taw. adeh. sakit perot,


ok bai.

5 comments:

Hannani Kamal said...

ni 1st time tau akisss aku tgk raja lawak musim ni.
tengs la memberi kesempatan aku tgk.
tapi aku nak habaq kat hang ni, ZIZAN AKU PUNYA! kacaknesssss. :*

akiss ferrero. said...

ok. sama-sama.

tapi. stay away from my kacakness. i tanak sharing. wekkk.. dush dush hahahah. mana blehhh

Lady RoRa said...

I love Zizan!!

Wish he was my bro..

Hannani Kamal said...

hg amik la johan! hahahaha. dushhh!

akiss ferrero. said...

i wish he my bf kak pah. hahah.

nanim. dusssh. johan laki org berambut megy. tamau!!