Sunday, February 7, 2010

haih kad bank. babai.

hari ini, petang ini, baru find out kad bank hilang. wtf. tu pon sedar masa bukak maybank2u utk topup. tgk today transactions ada withdraw rm50.00 pada 7hb Feb, hari ni kan?

aku ada kuar awal pagi tadi jam 1 kot aku kuar ngan Aket, g kat Nite Marathon tu, jumpe Kwan, lepak mamak sampai jam 4.30 pagi. lepas tu balik shah alam, tido sepagian. seingat aku, mmg xkuar kan duit langsung!

maka, kol maybank, macam haram je telefonis kau, asik ulang benda yg sama, "ya, saya akan cuba selesaikan isu ini"..."ya, saya akan cuba selesaikan isu ini"... "ya, saya akan cuba selesaikan isu ini""ya, saya akan cuba selesaikan isu ini"..."ya, saya akan cuba selesaikan isu ini".

rasa mcm nak penampar je. belum sempat die abis cakap aku dh letak ganggang.

ok, dh cancel atm card, melalui maybank2u, bukan bantuan telefonis tadi. yg ironinye, sampai sekarang aku tak sedar bila kad aku hilang. haih. bila ntah?

thanks la sapa pemegang kad i yg kuarkan rm50.00 sahaja itu.

ok bai.

3 comments:

ezzati said...

fuhhh..sib rm50 je..

Cik Puan Drunbella said...

jahatnya penjahat.
tahu pulak pin code u.
ngeeee.
=___=

akiss ferrero. said...

tu a sapal ezzati. pelik. hehe

mmg terer la die. tp bodoh tak amek smua. hahahha