Wednesday, February 10, 2010

jangan nak berangan sgt!

malam tadi pegi mandi kat swimming pool kompleks kejiranan p9. dh lama berhajat, tp bile dorang kate kena pakai swimming suit, trus, luntur sedikit semangat. aku bkan pandai berenang pon, takkan la ngengade pki swimming suit semua. kih kih.

so, men belasah je pakai legging dengan dress hitam, konon pakaian renang la? haha. fuuh. seb bek lepas. xde la sape2 halau kami sbb mandi tapakai bikini semua hahahah. bayar rm2.oo sahaja. mandi la sampai kul 10 smpi tapak tgn kedut. hehe.

sambil2 mandi, aku berangan nak beli lomo waterproof camera yg aku tgk ari tu. lighting pool ni besh, berangan..berangan..berangan...

maka, pas abis mandi, of kos perot lapar, g mamak kembar, drive-thru je wehh, yes mamak drive - thru. haha. dpt gak i makan udang goreng kunyit mamak yg menyelerakan. so, badan penat. on9 jap, sambil2 ilep2 atas katil. terlelap. sambil berangan lagi. kan best nnti kalo g vacation ada kamera tu, leh amek gmba ikan di laut? ngeh =P



tiba-tiba rasa haus. nak bangun ke dapur. dan tiba-tiba juga dengar bunyi benda patah. ooopps. rupa2nya tertido atas spek. patah lagi. haih. baru sebulan lebih pakai kot!!??

haih,

lomo anganku musnah.


ok bai.

2 comments:

~ ReD ~ said...

ermm..lama saya x gi swimming..:)

Didi Nadhirah said...

lama tak g swimming gak..anyway kao dah beli nak pije kamera tu buleh dok hahhaha nk pi vacation gak :)