Wednesday, February 10, 2010

Karnival WOW Putrajaya!

weeee...tibe-tibe nak seronok. dh la mcm x sabar nk tunggu kehadiran belon-belon ajaib di parisjaya, seb bek cik nana bg emel ni. yeay, mgu depan ade, tp yg mesia punya la. heheh.

minggu depan 20-21 feb ada karnival WOW putrajaya, tujuan karnival ni adalah utk mempromosikan kalendar aktiviti kt sini sepanjang 2010 ni.

zoom in pelis.

ok, aku nk hi-light yg aku nk join.

  1. Tarian cuti-cuti 1 Malaysia, 8.00 pagi Sabtu, baru lah morning person!
  2. Hot Air Balloon - Walk n Hunt? pagi ada, ptg pon ada mcm menarik itu bunyi!
  3. Konsert Wow Putrajaya- ada M.Nasir, Ella, dan Jamal Abdillah! ni kena bawak mak aku ni selaku peminat abang Jamal. hahaha. tp saya mahu Faizal Tahir!
  4. Cheerleader - best ni amek gamba ni, best best.
  5. Tarian Banghra - hahaha. menarik-menarik.

byk lg aktiviti2 menarik, auto show, futsal, car boot, haih macam2. ok, mark kalendar anda ok?

ok bai.

6 comments:

mancai said...

salam singgah, peh sangat2 menarik... bunya api tu bila la pulak agaknya erk? harap2 tercapai lah impian aku nak sambar DSLR sebelum pesta ni... amin...

luvly mya said...

wah2..boley pegi nie..hehe..tarian banghra.? erk..haha

PakManJutawan said...

salam1malaysia! camna kalau nak join bukak booth promosi atau car boot sale? boleh tlg ka kawan? xtau nak kontek sape, pse?
sambilx tu nengok http://www.myrewards.com.my atau http://www.freetalk2uall.com/prepaid4u

akiss ferrero. said...

hai pak man.

klu x silap sy, kotek perbadanan putrajaya, cuba usha web perbadanan ek. =)

Kap said...

jaiho!

menari sudah..

ceriteraputeri428 said...

mmm.mesti ramai giler org kan..huhuhuu