Tuesday, February 2, 2010

jelik.

ok fine. aku dah mula bergiat dlm alam fb sejak 2 tahun ++ lagi. so aku dh lali with those applications, status annoying, menggelikan, dan macam-macam segala lah. senang je, ko x suke, ko delete. ko meluat ngan status, ko hide. pilihan di tangan anda kan?

skg ni yg aku menyampahi sgt adalah ruang di belah kanan atas. "suggestions".

ntah kenapa aku nak emo ntah. dulu, ada makhluk tuhan "suggest" add 'die'. bape kali aku ignore. makin ramai mutual friends aku ngan die, makin kerap plak muncul muka 'die' kt ruang itu. haih.

status single konon. dah bertunang tak mengaku. kesian tunang kau. lelaki durjana spesis apa kau ni ntah. muntah.

ok, aku tak stalk fb kau, kau je x reti nk private kan. ngeh. tp mcm mana laaaaa nk buang ruang
"suggestions" tu, puas aku pangkah, pangkah dan pangkah. haih

ok bai.

*ok, x paham, buat2 paham.

3 comments:

~ ReD ~ said...

lelaki itu mmg durjana...haha

Didi Nadhirah said...

ye sungguh durjana,hina

Syima Syaz said...

ban dia pn blh juga...