Tuesday, February 2, 2010

8 : 31 AM.

hai hari ni punch in 8:31am. merah yes! eleh.. x merah, tapi pink, sama tema baju hari ni dengan bangga masuk lambat ke dewan perhimpunan. ngeh.

ok fine, aku salahkan pemandu kereta yg xreti baca arahan kat tiang-tiang trafic light , "BELOK KE KIRI JIKA TIADA KENDERAAN". ya pemandu oi, boleh jalan even lampu merah kalo xde kenderaan, len la kalo ko nk straight. lain kali rajinlah membaca. jgn nak berlagak bawak keta besar bukak cermin tingkap tangan ke luar pegang rokok sangat.

ok semalam beli stok makanan kat opis, err ekceli utk bekpes dan minum petang. i told yu i february adalah bulan diet sy kan? hehe. tadaaaa...(ekceli byk lg stok, rahsia. haha)

konon.

tapi apa gunanya kalau ada tabiat buruk macam ni? kih kih kih


ok, junkfood before sleep, on my bed. biarlah ada cacing pon.

haihhhh. malas la mcm ni. aku xnak stress, tp stress nak kat aku. pasni nak cuba ubah la, stress = no eating so much, no junk food, no fast food, no nasik, tapi makan sayur banyak dan ikan ramai-ramai. sure kurus melidi cikeding.

ok bai.

2 comments:

ezzati said...

mmg x ptt pun...mkn junk food lak..haha

akiss ferrero. said...

ngeh, itu namanya pendirian tak tetap. hehehe. cmne niiiii