Friday, February 12, 2010

suri berlipsetik merah memakan salji. ngeh

lama tak letak gambar budak suri ni kat sini, hehehe.

budak niiiii....cubit kaaaanggg!!!

kih kih kih kih


ni kt al-ikhsan ado ni, tp kaler gold, siap ar aku carik yg warne pink sampai ke lubang cacing!

ololollolololo...

hello gojes.


mummy pinjam utk profile pic eh. siyesli paparazi terbaik ni!

ok fine. suri!!! this is not cute ok, g basuh, g basuh!!

haih, siyesli cpat tul dh membesar, tahun masuk ompek tahun. mak die (katie holmes) kate, si Suri ni dh pandai pilih baju sindiri, pastu, dh pndi main mekap2. haih, tp aku paling suka masa die berumor 2 tahun, masa tu gebuuuuu sgt. skg kurus tinggi sudeyy.

ok bai.

allpics are from http://suricruisefashion.blogspot.com, nak lg tgk di www.tomkatcrazy.com

9 comments:

Aidi-Safuan said...

dah besar nanti konfem jadik hot! nak tempah dulu la budak nih sebelom orang lain kebas dia. :p

lotikus disarimankan said...

konpom jd pelakon gergeoous

akiss ferrero. said...

a ah, of kos. nk tempah pon kena Q jugak ni. hahah

iedaLUVsham said...

comel! banyak ikut muka ayahnyer :)

akiss ferrero. said...

a ah, mata sejibik apak die kan. lawaaa

Hannani Kamal said...

rambut dye mcm rambut aku
oke bai

akiss ferrero. said...

errr sori lah. mcm aku okaaayy. ahahah

Syima Syaz said...

erk..rasanye muka dia muka mommy dia lah...

SexyBoobies said...

she's cute...but katie spoiled her too much la..4 yr old dh pandai mekap2..less cuter ;p