Thursday, March 4, 2010

alice in wonderland!

yeayyy!! tibe-tibe je. haha. ok, movie yang di nanti-nanti telah tiba, alice in wonderland, dari tim burton, based on novel yg ditulis pd tahun 1865 (ko kire skg berapa ratus tahun?), rujuk sejarah alice in wonderland di sini.

siapa la tatahu kan cite kartun ini? kisah pengembaraan budak alice setelah jatuh ke dlm lubang rabbit, yg paling aku ingat, ada tea-party yg gilo, kucing yg pelik, ulat pndi menasihat, mcm2 la.

dr tahun lepas aku menghitung bulan, dan juge hari, hari ni, versi 3D dah mula tayang di pawagam-pawagam berdekatan anda. cehh. duta gsc.

ada tgk video avril lavigne, alice? aku ada share kt fb dulu. malas nk tempek sini, hehe. lagu tak berapa sdap, ntah tapi lawa kot video nye. ngeh.

selain menulis main song utk filem ini, 'Alice', kerana terlalu obses, si avril juga telah mereka beberapa baju, insipired by this movie, untuk clothing line avril, abbey dawn. kite usha jap.



macam biasa-biasa je kan? haha.

dah la reka baju sempena pilem ini, mengada je, di avrillavigne.com pun tukar tajuk avril in wonderland, theme pon nak wonderland-wonderland. mengade taw!

ok fine, sebenarnye aku sedang membenci fb, kerana tak tukar-tukar nama aku, aku dh request dar bulan lepas, akiss in wonderland (tak dpt, tp gune 'en' wonderland), akice in wonderland ke. haha.

alah, tak heran, janji malam ni aku dah ada tiket utk bertiga dimensi di midveli. yeah, of kos, ada johnny depp!!



ok bai.

1 comment:

fyna said...

baju tu cumel2 lah! ^^