Friday, March 5, 2010

akiss in wonderland

ok smlm dgn jayanye smpi ke midveli tanpa sesat, yela, biasa dtg dari sahalam kan. thanks kepada encik ery zuan, a.k.a abg ery suami puan norliza kerana bg direction melalui henpon saje. =P

jalan-jalan soping tingkap je pun, xleh spent byk2, gaji dalam masa 20 hari lagi. haahaha.

mac ada pomoshi makeover.


blekbewi pom ado pomoshi wit digi.

spt biasa kemho dlm toilet.

lagi kemho.


lagi dan lagi kemhoring. kuar umah tanpa kemhoring bukan akiss namanya.

err..first time ber-3d, pening tak? tak kan? hahaha.

hai, saya duta gsc, sila lah tgk ini movie ini.

random fact,

1. teruja kjap bila masuk panggung ada orang kenal, hey akiss, blogger tu, akiss ferrero? cmtu kot die tegor, i kenot recall mula2, bile die sebut buttercrumbs . bru ingat. =p

2. the movie was okay, tp ada siket boring, sbb kite dh taw jalan cite kan? hehe. aku suka slang london mereka, cuma tak berapa nk paham apa si Hatter (johnny depp ku) itu cakap, pelat huruf S, pelat ape ntah nk panggil.

3. suka gile lakonan Helena B.C, as a red queen kapla besar. siyes suka. terbaik. smpi profile pic fb pon tukar, sesuai la dgn aku, besar kepala dan plus, keras kepala kan Nana kan? heeeeh. mengaku. aku jujur je. =P

4. pergi x sesat, tp nk balik umah sesat, slh kuar simpang. =p

5. 3 hari berturut-turut tido lewat tanpa tido petang, 3 hari berturut makan nasik lemak utk bekpes. aku rasa besok aku bangun petang.

ok bai.

*kemho = cam-whore

6 comments:

D. said...

teruja ye kak akiss. haha
buttercrumbs tak wujud doh ehh. little bolster pulak skerang. hee

akiss ferrero. said...

teruje la, sbb tak pernah jumpe blogger kt luar. akak kan pemalu, cmne awk boleh cam akak pon tatahu, sbb blog ni kurang gmba akak =P

sp how's the movie?

ok, akak link yg baru =)

Hannani Kamal said...

akiss femes.

kat tganu ni celah mane nk tgk wayang!!!!!!

akiss ferrero. said...

pemes la hangak.

kena g kuantan kan? hehehe. xpe, mung balik cni masa hot air belonnn

D. said...

kat banner tu pun da ade gmbar akak. sng gila nak cam kot. mula2 mcm whisper je, "ehh kak akiss" tetibe akak pulak pndg. hahaha

the movie ok lah kan, cume tu laa sbb da tahu jln cte mcm ngantuk sikit. haha pening pulak tu first time 3D. hihi

:)

Sharinginfoz said...

ok juga ke tempat ni kan.. banyak promosi apa lagi.. jom ramai2...

Ada Iklan Tapi Tak Click???

Perlu Ke Kereta Mahal