Wednesday, March 24, 2010

baju minnie.

what? tomolow 25 sudey? rasa macam dah bertahun x amek gaji. rasa mcm dh bertahun perbelanjaan di catu. cehh. akhirnya, haaaaih.

hihihi. ini wishlist utk dis month (tak termasuk kasut + dress vintage di belogsop iteww) =P. baju baru utk my minnie, i mean my netbook lah. haih.



ok ini si Violet MJ pasti sukak ni, kan waney kan? waney kaaan?



gosh. too jambu for akiss? =P



so trendy awww awww.



jangan nak metal sangat lah.


this one so practical and handy. iLaik!



HOHOHOMAIGOD.

Isis Dei The Memory Foam Pink Polka Laptop Sleeve

" This item is currently unavailable due to high request. Check back soon, email customerservice@kolobags.com or call 866-405-KOLO to be the first to receive our next shipment. "

vavi.

ok fine. dis wiken ai nak pigi Lowyat sorang2, amek my Gedik (henpon la) dan sebey baju baru minnie. cehh. sorang-sorang, siyes jgn kacau.

dan ye, encik kwan, aku nk tuntut mocha ice blended kopibin ok! aku dah start bau harum kupi dah =P

ok bai.

6 comments:

aina hazuani said...

kak akiss selalu shopping kat blogshop mana. nak tahu jugak. huhu

akiss ferrero. said...

tu ada akak link kt belah kiri nuuun.. =)

SUXX said...

esok gaji ka? hah apa lagi setakat carl's jr satu set tu apala sangat.

akiss ferrero. said...

yup. jom, weekend? =)

Inora Putri. said...

ohh love the zebra stripes. lawa kut. =)

wani said...

yg plain hitam tu nmpak cam cool~ hee