Wednesday, March 24, 2010

jangan nak bikini sangat.

faq = kis, ko pigi berenang pakai ape? nak kena pakai baju swimming? bikini?

jawapan :



macam nak p konserto.



pakai baju tido terus?

hahaha. ok ok, nak pakai bikini pomboley, kalau beran. ai tak kesah. tapi, kalau aku, aku pakai leggings or tight sahaja. baju, pakai la inner, singlet ke, dress ke. so, kau xpayah nk imejin lebih2 kami ni berbikini ke sana.

oh ya, minggu lepas ada usha swimming suit, boleh la..boleh la...nk satu nnti =) humm..semalam sgt release bila dpt baring atas air terapung, tgk bulan =) dan wanie, welkam to the klub renang!





oh ya, aku tak mati lemas lagi, i'm ok.

ok bai.

* kau ingat kau heidi klum? tyra banks? kim kardashian? astaghfirullah...

4 comments:

Cik Syima said...

cantek sgt lah jacket anda... wink!

akiss ferrero. said...

hai cik syima. cantek sgt? hahaha.. =P temkiuuu

Nyach said...

Menutup aurat lebih OK, salam kenal yaa

Yatre Hayati said...

wah...lawa la swimming suit anda !!