Saturday, March 20, 2010

hai drama queen, talam berapa muka kau ni?

ish ish ishhhh... aku pun tapaham lah makhluk Tuhan sekor ni, kan dh kena panggil sekor, bukan seorang.

aku ni, jenis kawan ngan semorang, even ada orang cakap, eh, si A tu teruk taw, die tu...bla bla bla. ko jgn kawan dia".

aku x nak judge orang sblm aku btul2 knal die. selagi die ok, x carik pasal ngan aku, aku tak kesah nak kawan ngan die. sbb, aku tak peduli org kate ape.

so, mula2 aku kawan ok je la kot, sbb xknal lg.

tapi, benda ni mmg bg penangan kt aku, die bgtaw aku skg die kapel ngan X, pastu, sound aku, "eh, aku bgtaw ko sorang je Kis, org len tataw ni, ko sorang je taw ni, ko jgn kepoh2 lak"

tup-tup, bile orang lain jumpa dia (bukan satu dua orang, aku rasa tiap kali jumpa orang yg die kenal), "hai...mr.X ok ke? tak gi deting ke..." hahaha. like what the fuck kau ni perempuan!!! ko dh canang satu malaya, pastu ko kata aku sorang je tahu??

ok itu satu hal.

aku dh lama perasan, die ni, kalau jumpa aku, habis semorang dikutuknya, semua orang buruk, semua orang huduh, semua orang busuk, die sorang je cantik. masalahnye, cantik kerrrrr??

contoh, die kutuk C depan aku, bukan men bencinye die kt C, tapi, bila depan C, sket punye mesra, siap puji-memuji lagi si C.

aku pulak yg panik, "eh, aku ni hilang ingatan ke, rasa td die kutuk siapa, si C kan??"

bukan C sorang yg aku nampak die "kutuk belakang-puji depan", malah, si A, B, D, E, F, G, H, I, K, L ok sampai Z lah kirenye habis die kutuk, tp di depan berlakon mesraaaa gitu.

baik punya drama queen. tepuk2 tgn tergelak.

haih..itu satu hal, sibuk psl hanbag, kasut, baju orang pakai. ko taw? die boleh tahu jenama apa si C pakai, si R pakai, si E pakai. perhhh. agak2nye die tahu tak handbag aku ni aku beli kat alamanda punye stall tu?

macem harem.

pastu, berlagak kaya. cehh..kaya dgn hutang kad kredit kot? kalau kau btul2 kaya la kan? knp tak duduk kondo sewa sebulan 2k or more sebulan? kenapa tak pakai kereta yg bayaran bulanan yg sama harga gaji bulanan kau?

cehh. jgn nak berlagak diva sgt laaaaa...

ok sori, bukan niat aku nk kutuk perempuan ni habis-habisan. aku dh kata kan, aku kawan selagi die x kacau aku kan? tapi baru-baru ni, mmg aku xbleh blah, die kata aku yg bawak mulot ke C pasal die mengata si C.

eh halo perempuan, kau ingat, aku mcm kau ke? kau ingat orang lain tak taw ka perangai kau mcmmana? kau ingat orang tataw ka betapa busuk nya mulot longkang kau tu? semorang taw ok, org gelakkan kan je tgk kau terkinja-kinja seronok kena puji. dah la tak bleh tgk orang lebih dari kau, dan sememangnye kau ni mmg kureng, xde yg lebih pon. sedar lah wahai perempuan, tgk kat cermin kau tu elok-elok, BAGUS SANGAT KE KAU TU? PERFECT SANGAT KE LIFE KAU? kau ingat aku mcm kau ke, suka bizi bodi pasal orang. DAH LA DESPERATE NAK KAWEN!!

cehhh..aku je selama ni byk bersabar dan ignore dgn perangai kau, tibe-tibe aku pon jadi bahan mulot longkang kau kan? ko ingat aku tak taw? ko ingat aku bodoh??? kan dah kena serang ngan aku smlm, dh kenal dh aku mcmne? reti gelabah kau ni kan? gagap jugak kau ni kan?

SCREW YOU!

haih. patutlah kau tinggal sorang-sorang kat rumah itu. patutlah gila sorang2 dok pk pasal orang.

we're ok, YOU'RE NOT

ok bai.

7 comments:

SyuQ said...

itu jenis talam semua segi boley digunapakai. he he he

akiss ferrero. said...

lol. btul latu kot. hahaha

akiss ferrero. said...

lol. btul latu kot. hahaha

Amar Amirah said...

knp lah mesti ada orang mcm mereka kat dunia ni.haih. sabar ok? ;D

Hana's Love Nest said...

wowwww!!! mesti dah lega kan lepas buat entry ni. well done akis. :) haha..padan muka pempuan tu..SUka entry ni btw sebab pernah kenal dengan org yg mcm u cite dlm ni.

mi3ra said...

tengah bloghopping and t'bace post yg ini
cannot resist to comment

i know 3 girls yg prangai macam ni
depan kita kamceng gila
but blakang mmg confirm kena kutuk kaw-kaw
yg bestnye 3 org ni satu geng
hari tu time i eksiden, depan baik punya tanya whether i had d eksiden sbb i ada buat dosa ke dats y tuhan byr cash
of course i piss off tanya dorang ade kutuk pape pasal i ke sampai boleh tanye soalan mcm tu
bile i vent anger kat fb, tetibe i kena balik
dorang kutuk i gile2 kat fb dorang
sampai skarang, i mmg xleh tgk langsung muka dorang
rase nak cepuk je tp sabar sbb mls nk gaduh sempena final sem ni

btw, diz kind of people u buat bodoh je
anjing kalau menyalak sekor-sekor senyap laa tu sbb penat
bunyik kasar tp prangai org tu doesn't deserve utk kte blembut kan

akiss ferrero. said...

hai miera,

ramai rupenye yg berperangai huduh ni, hahah.

btul kata awak tu, biar die menyalak sorang2, pulaukan kan trus, senyap la tu.

=)