Saturday, March 27, 2010

jutawan cafe world =P

dengan riaknya nk kepoh maksik dah kayo! $1.4 k weih.itu pun lepas siket deco. sebelum deco tadi dah $1.8k! cehh..mungkin sbb cambest je theme baru, yakni alice in wonderland dan hansel n gretel! dua-dua my childhood fav cartoon! weeee....sbb tu baru ade hati nk deco =P



meh lihat sket hasil, tp mcm nk smbg deco esop la.

oh ya, i pun ekceli men restaurant city, same konsep dgn cafe world. tp beza nye, RC ini leh deco sampai luar kedai, ada food quiz, ada kebun kecik, ada toilet yg menyusahkan, pastu pekerja leh tukar2 job, dan dorang kena ada rest. haha.



see, semua pekerja terbongkang sudey. majikan takde hati perut je aku?

ok, ekceli tgh i tgh separa 'silent mode' kat fb. malas + a bit stress la bila on. so, sbb tu bile on just nak men game. semua game aku try skg ni. so, bila bizi men game, segala feed kt wall mcm "terlupa" nak tgk kan? heeeeeh.

eh jap, nama kedai pun dah tukar, Akiss's Tea Party, no more Dlm Hati Ada Taman. yeah, mmg hati i ni taman dah xde, dah bikin bangunan konkrit dah, kalu bleh besi trus macam masjid besi parisjaya tu. k fine, aku dh mula mengarut.

ok bai.

5 comments:

Aujinz said...

hah?

Parisjaya?..
shoott....apesal saya tak tauuuuu??..


[dah setop men Cafe World..kalau tak kita leh jadi jiran kan kan kan...]

ain_dira said...

pergh.mantap! ai dah lama retired maen game ni..hehe..

cik EPAL said...

tak pernah lagi main game ni :)

Yatre Hayati said...

dah lama tak main cafe world....apa yang best a skang??

kenwooi said...

haha.. another classic FB game =D