Sunday, April 4, 2010

bersabar di Saba Restoran, Cyberjaya.

ok, backdated stori.

jumaat malam, kami p makan kt restoran Saba, cyberjaya.ni farah la ni, mengidam kot? hahahah.

cuma, kalau kat sini, kena byk berSABAR ye, seswai dgn nama kedainye. sbb, sentiasa pack, dan asik kena tgu meja kosong.



sedang bersabar.



ok dh x sabar dh! kami lapar! jgn sampai kami makan botol! *
alahai ket, cmne nk jadi model, muke kena ade ekspresi taw!=P



ok, ini mmg dh xsabar ni, makan pakai tgn trus, sudu lambat smpi. tp weh, siyes, sbb nasik die sdap kan, sbb kami bersabaaaaar menanti =P



lepas puas ber'saba', kami lepak ditasik pule. konon nk skodeng org..raa raaa raa maa maaaa... jgn nk ber bad 'romance' di sini ye. =P



best oo kt sini, view sgt best. dari jambatan seri wawasan, ke masjid besi, ke picc! masa ni lah mcm nk rembat trus wide lens dgn 300mm! arghh!



mlm tu kebetulan bulan besar gile, merah plak tu =P

ok itu saje gmba, len byk gmba baring2, kenot post here. haha. ada lagi backdated stori. umm. esok ye.

ok bai.

4 comments:

kenwooi said...

nice night shots of putrajaya.. i always wanted to take photos there =)

nursarah said...

i suka pic last!

akiss ferrero. said...

hai kenwooi! come here lah, sure puas hati shoot taw.

hi nursarah, thanks =P

Kap said...

foto second last kalau disertakan pakej bulu kaki lebih bermakna nilainya.

huhuh.