Friday, April 23, 2010

jangan nak simple sangat!

wa wa waaaa.. lama nye x bebelan di sini. ngeh.

tadi i pigi alamandot, spt biasa la kan, rehat jumaat kan. ok, lepas makan...konon nak lepak watsons. siyes lepak. mmg aku suka lepak situ, kadang2 bukannye nak shopping ape pun, cuci mata..tgk lipstik..tgk maskara...tapi tak beli. ngeh.

tapi. tapi kan. tapi. tadi kan, i pigi, macam sakit tinge, yu know why? hahaha. ada suara siti, hahaha. aku bukan anti sangat, cuma kurang gemar. terus aku kuar pi parkson, ngeh.

yela, dah kat tv asik-asik iklan die je, sket punye sopan-ayu-lembut-lemah gemalai dlm iklan tu kan? busan i taw. dh la penuh ngan cite politik yg makin hari makin loya!


huhu. tapi siyes, kat booth simplysiti tadi mmg ramai. aku ingat kat mekdi je sesak! kih kih kih. anda dah cuba produk itu? i belum lagi!

ok saje bebel, penjelasan status fb : dulu duduk watsons sejam pun xpe, sekarang?


ok bai.

7 comments:

M!Er4N said...

kenapa gossip box ni xnk kuar?susah nk tinggal jejak :)

.:cEmmAh:. said...

dah lama xjejak watson..rindu nak wat sepah kat situ..hehe

Ery Farieha said...

laku jgk ct ni ehh.
ehh mmg la laku, artis populer.hehehe

Aidi-Safuan said...

haha...baru dengar suara da nyampah? tuh belom jumpe in person lagi tuh. :p

SyimaSyaz said...

eh sama lah....mcm guna kan kan....dlm handbag ada MAC

Lady RoRa said...

aku dah pikir nak boikot watson's.

can u believe SS lg mahal dr maybelline?

I wont make her richer, that's for sure.

SyimaSyaz said...

thanks lady rora..i agree with u!