Saturday, April 24, 2010

a-kisah,

"Akiss Deschanel 1st time naik ambulance, duduk sblh driver yg comel mcm radhi oag. ok aku stress, bapak aku sakit.

Yesterday at 12:34am via Mobile Web "

ok, tgk timing, cantik je 1234, =P. umm.. mmg smlm bapak aku sakit, mmg la nmpk macam main2 je status aku kan? sape yg dh knal aku, aku mmg cmtu, suka cover perasaan sbnr, mmg suka senyum je bile sidih nye pun. =)

tp sumpah semalam budak driver ambulan tu comel ala radhi oag, tp haram. nak tlg angkat ayah aku pun x reti. duhh. tp seronok naik ambulan, laju gile, pastu trafiklite merah semua zass! hih.

so, mula2 masuk emergency, pastu admitted. aku nak bapak aku dihantar ke hosp.serdang, tp dihantar nye kt klang. ish. teruk ok wad die. dan mmg xde bilik ikut kelas. main campor je. haih. dh la nurse macam haram. seb baik ada budak2 praktikal kolej perubatan tu,thanks ye adik-adik.



huww. seb baik ade simpan cekelak dlm wallet. buat supper semalam, =P


pose dgn selimut hospital ini pula tak tahu jam berape. ada la jam 4-5 pagi.

hmm. ok, bapak aku masih di hospital, malam ni turn mak aku jaga, aku da semalaman tak tido, bygkan dari pagi jumaat aku tak tido2? smpi skg? hehe. gile kental mata.

ok, susah hati sbnrnye, dokter kate ada infection dlm darah bapaku. haih, kawan,2 doakan kesihatan bapaku ye. =|

thanks di atas sms dan komen2 di fb. kalo dpt tukar ke putrajaya or serdang, leh la melawat. =)

ok bai.

2 comments:

Kap said...

take care.

jangan patah spek lagi ;)

mamamarissa said...

dik, hows ur father??? hope semuanya ok..take care ya *hugs*