Saturday, April 3, 2010

tips kecantikan rambut?

haiiih. benci taw! nak taw x? rambut aku, mmg jenis bleh dibanggakan taw, cehh..riak je bunyik. yela, mmg nak riak, sbb bangun pagi, sikat pakai jari pomboley! dh terurus, seharian x sikat pon still menten taw, kdg2 seminggu skali je aku cuci rambut, sbb xberminyak n kusut masai. bangga ke tidak? =P

tp sejak dua menjak ni kan, bila bangun tido, rasa rambut aku mcm, haaih. mengeluh dulu. rasa macam kesat, berminyak, dan KUSUT! bangun pagi je, carik sikat. everyday is bad hair day! stress taw kalu pikiran kusut ditambah dgn rambut kusut. ={

dabel kusut like dis?

lol. suri xpe lah, kusut yet comel. ok, bile aku pikir-pikir balik, apahal eh jadi cemni, humm. ermm. ok, i knew it!



sebab CHLORINE!
dan mungkin kena pakai swimming cap comel2 mcm ni?

deym. siyes. ni i tadi i p yahoo answers, mmg btul la penyebab utama kes rambut aku ni. even aku pakai tudung, tp keselesaan dan kepuasan diri sendiri penting taw. =P barulah leh feeling-feeling ella libas2 rambut secara comel nye =P

taken from here.

ada produk kecantikan rambut yang anda nak suggest? ngeh. =P

ok bai.

8 comments:

Encik Mimpi said...

sy gune secret garden! sgt wangi! hehe

Hannani Kamal said...

hg pi swimming kat pisin 11 tu celah mana kiss ?

akiss ferrero. said...

yeke cik mimpi, kena cobala pasni =P

kat pusat kejiranan p11 tu nanim, dpan flat byk2 tuuuu

Hannani Kamal said...

hmm hmmm ? flat byk2.
mak aku ada sebut haritu
jom swimming sama nnt! haha

akiss ferrero. said...

a ah, every sunday ada kelas berenang taw.

mari lah mari, pastikan pakai serkop kepala =)

~ ReD ~ said...

siap pakai google lagi tau.hehe

akiss ferrero. said...

hahahaha.. ok!

Zue said...

sy pakai brand Sassy (syampoo, treatment conditioner, serum)...rambut tambah sihat.. suggest kat bestfren yang ada masalah cam awak utk pakai brand nie, rambut dia pun da cantik and sihat skang..

http://sweetest-surprise85.blogspot.com/2010/03/aku-tak-nak-botak.html